Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punkt F

Głupia sprawa

Polecane posty

Zszokowała mnie wypowiedź mojej mamy ostatnio. Otóż mam kręcone włosy i jest ich baardzo dużo. Jak idę ulicą to się ludzie za mną oglądają:P Nawet jak jestem na imprezie to zawsze jakiś koleś zagada, zaprosi na drinka (ee nie daję się:P Kiedyś nawet jakaś starsza pani w sklepie zwróciła uwagę, ze ozdobą kobiety powinny być włosy i ze moje są "zjawiskowe". No ale dążąc do sedna. Ostatnio na imprezie ostatkowej znów paru gości się do mnie przyczepiło. jeden nawet skwitował to tak, że od począku mnie zauważył i chce poznać bo mam super te loczki No ale cóż. Opowiadałam coś mamie na ten temat a ona stwierdziła że na moim miejscu chodziłaby w chustce żeby nie prowokować :O Czy to nie dziwne?? czemu ludzie tacy są, że nie chcą się wyróżniać spośród tłumów"? Czemu nawet własna matka mi mówi, ze powiunnam być "szarą myszą" ? :O

W jakim sensie nie docenia? W takim,ze uważa, ze nie powinnam "wystawać ponad innych"?

żalę. nie chciałam zeby to zabrzmiało jak chwalenie się:O

Gość biała bawełna
moja też mi zawsze mowi, żebym np nie pokazywała nóg czy dekoltu... (nie to zebym sie mega wyróżniała, ale mysle ze moge sobie pozwolić na bardziej wyzywający strój).wkurwia mnie to w mamie niemiłosiernie, ale martwi sie, żeby mnie nie zgwałcili albo coś. kiedyś nawet taksówką nie pozwoliła mi samemu wracać, bo taksówkarz mnie zgwałci :/ :/ nie chce zebys przyciągnęła nieodpowienie osoby

Ale ona użyła takiego zwrotu "chodzić w chustce żeby nie prowokować". Boze..Przecierż waidomo ze jak ktoś normalny to go nie sprowokuję a nienormalnego sprowokuje byle co :O:O:O

Gość biała bawełna
mi mama też mowi, żebym chodziła w długich spodniach i swetrze pod szyje. najlepiej różowym, jak chce dziewczęco :/ nie przejmuj sie, rób swoje, kiedy masz przyciągać wzrok jak nie teraz? potem sie zestarzejesz.

Gość kapała
aa na cipce też masz kręcone ??

Gość biała bawełna
tam chyba każdy ma lekko...:S

Gość osooba
A pokaż zdjęcie tych loczków :) ja mam straszne włosy.. i ciągle prostuje :P

Gość biała bawełna
właśnie:) też bym chętnie zobaczyła. uwielbiam loki i u kobiet i u mężczyzn (mój chłopak ma)

Gość regergreg
masz dziwna matkę ;/ zamiast być z Cibie dumna :S co sie dzieje !?

Gość bazienka
ja rozumiem dekolty ale włosy?! może po prostu zgolić się na łyso... masz przewrażliwioną mamę :(

heh, nieraz mi mówiła żebym się ścięła na krótko:(

Gość bazienka
tylko to TWOJE włosy i to ty powinnaś o nich decydować.