Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawka odstawiona na półkę

on chyba się mną bawi

Polecane posty

Moja sytaucja wygląda tak.. od jakiegoś czasu kontaktuje się ze mną mój były.. (facet którego bardzo kochałam-z którym byłam szmat czasu), odszedł bo nie chciał związku.. nie miał nikogo ja tez nie.. odnowił kontakt.. Ale sęk w tym że on jest taki pewny że szok, wie że go kocham.. jest na maska pewien, wogoel się nie stara nic a nic..ja jestem dlaniego miła, no a on zaczyna mnie denerwować jest zlekka chamski..:(( CZy on sie mną bawi??, mówi że kocha ( kiedyś bardzo mnie kochał), ale wcale tego eni okazuje, to typ arogancki i zarozumialy. Wszysyc znajomi tak mówią,...

Jest zazdrosny o innych facetów.. ale jasno mamy określone że nei jestesmy razem rzadnych deklaracji.. spotkania i tyle... zobaczymy co z tego będzie:((

Gość moze sie zdecyduję
mam to samo, spotkania,z ktorych nic nie wynika 8 m-cy juz

No tak od 2 miesięcy.. ostatnio zrobilismy to:((

całą noc w walentynki pisał do mnie jak kocha, tęskni i wogóle.. jakieś wypociny..był w pracy na noc:( Ale nic w tym dniu nawet głupiej kartki nic mi nie kupił:((

a ja to bym radziła dać spokoj, dwa razy do tej samej wody sie nie wchodzi a skoro taki cwaniaczek to tym bardziej.

Gość mORALNIE
Ja jestem w podobnej sytuacji co ty.Tez rozstalismy sie z facetem.Po kilku miesiacach odnowil kontakt i zaczelismy sie spotykac,Twierdzil ze cche zebysmy sprobowali jeszcze raz.Zgodzilam sie.Ale juz niejest tak samo.Ja czuje ze wogole mu na mnie niezalezy.Nawet sie nieprzytulamy ani niecalujemy.Kompletnie nic.Probuje sie od niego odciac.Ale wlasnie przed chwila zadzwonil i spytal sie co robie.Czy zobaczymy sie dzisiaj.Powiedzialam ze zle sie czuje i ze nie.A po 2 po co jesli nawet ze soba nierozmawiamy jak jestesmy razem.Odp.. masz racje.

I tylko mówi że mu wstyt, że do mnie nie przyjdzie bo moi rodzice, bo mu głupio.. przed nimi.. nawet nie chce po mnie przyjsc jak wychodzimy:((swoim znajomym też raczej nie mówi że się spotykamy ( w zasadzie wie jeden kolega) no i z jednej strony to moja wina bo ja nei chciałąm żeby mówił..

To, że nie kupił Ci kartki a pisał to przecież już wiele znaczy, nie myśl pod kątem materialistycznym, nie kartki, czerwone serca i inne pierdoły są w walentynki ważne, ja bym się cieszyła, że w ogóle coś napisał i jeszcze mówisz że wypociny więc powinnaś to docenić, a jeśli chodzi o związki odnowione moja ciocia i wujek byli ze sobą trzy lata zerwali na dwa, wrócili i są 12 lat po ślubie mają dwójkę dzieci i żyją we wspaniałym zgodnym związku. Co Ty/Wy na to ?

Nie no ten mój to chce mnie przytulać.. nawet mówi że trzymam go na taki dystans.. ze mu cisne..

Ale widzę że jemu już tak nei zależy.. wcale teog nie okazuje.. jak jestesmy razem.. dopiero jak wrćóimy do domu napisze coś .. że tęskni albo coś:(( ale potrafi kilka dni wogóle się nieodzywać..

Gość mORALNIE
Zdarza sie tak ze 2 ludzi sie rozstaje a potem do siebie wracaja.I tworza udane małzenstwa.Ale tylko to nieliczne przypadki. "jeśli kogoś kochamy to powinniśmy pozwolić tej osobie odejść wolno... jeśli nie wróci to znaczy, że nigdy nas nie kochała... a jeśli wróci to znaczy, że kocha naprawdę... " I ja mam w to wierzyc jesli po 2 tyg. tak sie zachowuje.ILE w tym prawdy???????????????????

Gość moze sie zdecyduję
my już tydzień sie nie odzywamy, on nie pisze/dzwoni to i ja tez nie, a rekord to 2 tyg, nie mogę mieć żalu bo przecież para nie jesteśmy, pogonie go w cholerę

\"jeśli kogoś kochamy to powinniśmy pozwolić tej osobie odejść wolno... jeśli nie wróci to znaczy, że nigdy nas nie kochała... a jeśli wróci to znaczy, że kocha naprawdę... \" cos w tym jest bo mój wrócil po....10 latach

"jeśli kogoś kochamy to powinniśmy pozwolić tej osobie odejść wolno... jeśli nie wróci to znaczy, że nigdy nas nie kochała... a jeśli wróci to znaczy, że kocha naprawdę... " cos w tym jest bo mój wrócil po....10 latach

nie moge mu powiedziec.. bo ucieknie.. on sie boi deklracji...podobno nie chce mnie zranić skrzywdzić...:((

ja tez tak robie, jak on nie pisze, to ja nie pisze.. przeważnei co kilka dni się odzywa.. teraz było tak ze prawie codziennie pisaliśmy.. ale bywało tak ze raz w tygodniu:((

Zagubiona_ona18 narazie poznajemy się na nowo bo 10 lat to szmat czasu, zobaczymy co będzie dalej, ale idzie w dobrym kierunku :)

jak z nim jestem i napisze do meni taki mój kolega nowy.. chyba nowy adorator.. to on się wkurza strasznie.. jak znim pisze.. to nie mi okropnie.. robi na złość.. nie wiem może zle coś robie.. może tez mu przykro.. może tez nie jest pewny.. może nie wiem:((

No właśnie my rozmawialilśmy, że narazie nie ma mowy o byciu razem, że możemy się spotykać i zobaczymy co z tego będzie.. ale to zaczyna być nie rozsądne całujemy się .. osattnio się kochalismy..mówi że kocha.. ale z drugiej strony jestem sama:((

ukrywa mnie przed wszystkimi.. nawet skasował mój numer z telefonu.. żeby nikt nie zobacyzł ze do mnie dzwonił lub pisał.. A wczesniej podczas rozstania miał ten numer dokąłdnie tak samo zapisany jak wtedy kiedy byliśmy para:(

pure poison to życzę powodzenia :) Myślę, że się poukłada znam wiele takich udanych związków i Wam też będzie na pewno wspaniale :):) Autorko, pytałam po ile macie lat? seks i całowanie, na tym polega te Wasze randkowanie bez zobowiązań ja bym na takie coś nie poszła, ale cóż Twoja sprawa. Może jestem nie normalna, ale mnie chłopak, który nie był by moim partnerem nie może dotknąć tzn dokładniej żadnych kontaktów intymnych ot co.

Gość mORALNIE
A teraz znow pisze i cche zebym przyszla do niego.Powiedzial mu zle zle sie czuje i cos mnie łapie.Ale on dalej swoje.Moze jesli go oleje dzis, moze zmieni sowj stosunek do mnie i przemysli swoje zachwoanie.???//Czy ten czlowiek jest normalny??????????????????

ja 23 on 24.. my byliśmy od czasów ogólniaka razempotem rozstanie i po pół roku jego prosba o spotaknie.. a seks zdarzył się raz.. W przerwie nie mielismy nikogo..

I to wcale tak nei jest że na tym.. on zabiera mnie w rózne miejsca.. lodowisko.. sanki, kuligi,kino itp rozmawiamy dużo:((