Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawka odstawiona na półkę

on chyba się mną bawi

Polecane posty

Gość mORALNIE
On nie przyjedzie do mnie tylko cche zebym ja przyszla.Jego niedoczekanie.A cche sie spotkac bo jutro wyjezdza gdzies na kilka dni.Ja sie ciesze bede miala spokoj.

wlasnie ale my mówimy że nie jesteśmy..:(( starsznie dziwne.. pisze mi że moge na neigo liczyć.. że jakbym miala jakiś problem to mi pomoże.. i wogóle..

i potrafi kilka dni się nieodzywać..i ukrywa przed wszystkimi fakt ze spotyka się ze mną..( w suemi sama go poprosiłam) ale widzę że on tez tego chce..nawet bardizje niż ja..

mORALNIE A Ty w ogóle coś do niego czujesz? zabawka odstawiona na półkę Nic dobrego jak facet ukrywa fakt, że spotykacie się, nie dałaby, tak rady, tak po rozpoznaniu mniej więcej Twojej sytuacji mogę powiedzieć, ze ja bym to zakończyłam ale to tylko ja.

z jednej strony to się mu wcale nei dziwie.. bo między nami jest tak że może nie wypalic..a po co wszyscy mają wiedizec ze się spotykamy skoro za 5 minut się pokłócimy.. nasze rodziny nas znają.. On bardzo wstydzi się moich rodziców.. mówi że oni go napewno nei lubią.. A jego rodzice podobno by się bardoz ucieszyli gdybyśmy się zeszli..no i wogole tka poza tym to ma starsznie wscibską rodiznę.. a ja mu wyraznei powiedizaalm że nei chce aby ktoś do meni pisał i pytal jak tam:(( No i wprawdzie u neigo w domu podejrzewają ze soptykamy się.. ale on się wypiera..

ale koledze ktoy jest calkeim mi obojętny i ktorego zawsze lubiłam.. powiedział.. nawet byliśmy razem u niego:((

Gość mORALNIE
HIHI i sam przyjdzie na herbate..Wlasnie zadzwonil czy moze przyjsc.Co mialam powiedziec.Jesli cchesz to wpadnij.A ja chyba nadal go kocham.

moj mi wyraznie powiedzial że do mnie nie przyjdzie,do domu... bo się wstydzi.. i zapytal czy ja bym do enigo teraz tak na lajcie poszła, a ja mu powiedziałam ze nigdy w zyciu może za pół roku:P

mORALNIE Jeżeli Go kochasz to nie broń się aż tak strasznie... zabawka odstawiona na półkę Powiedział koledze ( jakiemuś bliskiemu? dla niego?) - to już dobry znak.

ale to wszystko takie dziwne.. ja nie wiem czy moge mu wierzyć.. ufać.. i ja to mu mówie..że się boje..A on mówi że nie wie co może odwinąć.. zę niechce mnie zranić..że nie możebyc zbyt dobry dla mnie.. nie może mnie ugłaskiwać, bo zabardzo go polubie:P

jego siostra tez chyba coś tam wie..

Gość mORALNIE
Ja mu dalam do zrozumienia ze mi na nim zalezy i chce zewbysmy byli razem.Ostatnio bardzo chamsko sie zachwowal, padly z jego strony bolesne slowa nawyzywal mnie.A ja to pamietam.Dlatego tek sie zachwouje.