Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co zawsze ma problem

skąd mam wiedzieć ze to ten własciwy??

Polecane posty

Gość koza wie
niebo daje znaki .........widzisz coś?

jak ma kutasa na twoje dwa chwyty, to na pewno ten właściwy, a jak ma łeb odkryty, to bonus dla ciebie. Taka jest rada mojej babci dla wnusi.

Gość osooba
słuchaj sercem :classic_cool:

ale własnie serce chyba mówi nie:O a dusza ze go kocham:(

jak masz na jego widok mokro w majtkach to dobrze wiesz o co chodzi, a nie picuj o duszy czy sercu, bo serce krew pompuje, a dusza buja gdzieś w obłokach, a realność jest w majtach

Gość sadsadsa
"słuchaj sercem" a teraz biorę to zdanie na logikę. słuchać sercem można i to się nazywa synestezja. jeśli nie jesteś synestetykiem to najłatwiej jej doznać zażywając lsd. :classic_cool:

Gość sadsadsa
tak, mistrzu, ale nie tylko w ten sposób to działa. po drugie: brałeś kwasik że jesteś pewien że nie jest spotykane u zdrowych ludzi? :classic_cool:

Gość koza wie
Babka mi mówiła ,ze kobbiety to kobiety to wiedzą .Gorzej jak ten właściwy zjawia się po czasie ........ale to nie ten topik

Gość osooba
sadsadsa "słuchaj sercem" a teraz biorę to zdanie na logikę. słuchać sercem można i to się nazywa synestezja. jeśli nie jesteś synestetykiem to najłatwiej jej doznać zażywając lsd. Akurat oglądałam coś i tak tam gadali :classic_cool:

Gość sadsadsa
skoro wikipedię uważasz za przekaźnik prawdziwych informacji to chyba nie mamy o czym rozmawiać :D zresztą jakbyś pomyślał dłużej to byś może skumał że to możliwe. komu wierzysz - studentowi medycyny czy notce wikipedii? a poza tym napisałem o kwasie i jeśli nie miałeś z nim do czynienia to w ogóle nie powinieneś polemizować.

ej ludzie ja sie tylko chciałam dowiedzieć czy do konca życia starą pannną zostanę, a wy tu takie filozofie urządzacie...