Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 22 latka

Cieniutka skóra pod oczami. HELP

Polecane posty

Gość zmartwiona 22 latka

Witam. Mam 22 lata i juz problem ze skora pod oczami. Jest ona delikatna, troche opuchnięta, widac zyłke, nie wyglada to poki co drastycznie.. jeszcze.. Obecnie uzywam delikatnego kremu pod oczy nawilzajacego, czytalam o retinoidach ale na to chyba za wczesnie. Nie wiem co robic, co powinnam stosowac zeby poprawiac kondycje skory pod oczami. Boje sie ze bedzie juz tylko gorzej :( Bardzo prosze o rady.

Gość zmartwiona 22 latka
UP

Gość up i tak do skutku

Gość andziaaaaaaaaaaaaa
ja mam 21 lat i tez cienka skore pod oczami.. tez jestem ciekawa jakich kremow mozemy juz uzywac?? dodam ze robia mi sie pierwsze zmarszczki dookola oczu

Gość załamana 22 latka
Naczytałam sie ze nalezy juz po 20 roku zycia zaczac stosowac delikatne kremy nawilzajace, ja mam z serii Zioła Polskie Eva, kosztowal mnie ok 7 zl, stosuje go na noc, bo skora pod oczami swieci sie, ze wzgledu na ekstrakt ze swietlika zawarty w tym kremie. Na dzien stosuje krem Perfecta z gruszka, potasem i mikroperlami matujacymi koszt ok 10 zl a jest naparwde dobry, nakladam go tez pod oczy jak i na cala twarz, dzieki niemu mniej widac opuchniecia. Marze o znalezieniu specyfik ktory bedzie usuwal, a nie tylko tuszowal te opuchniecia i przebarwienia bo o nich nie wspomnialam pod moimi oczami, pewnie jakis krem rozswietlajacy by mi sie przydal, moze ktoras z pań cos poleci ??????????????????????????

Gość help help help