Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdklglgjlsd

pytanie o MATURĘ!!! z polskiego

Polecane posty

Gość gdklglgjlsd

czy nie będąc na rozszerzeniu polonistycznym mam szansę zdać rozszerzoną maturę z polskiego ucząc się samodzielnie materiału i chodząc na korepetycje? mam jeszcze1,5roku i zastanawiam się czy mam szansę na zaliczenie... nagle zmieniły mi się plany:O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn
Pewnie, że tak!!

rozsz. matura z polskiego polega na umiejetnosci czytania i analizowania tekstu ;) jezeli nie masz zdolnosci analizowania to nawet najwieksza wiedza Ci nie pomoze ;)

Gość gdklglgjlsd
to świetnie, tylko boję się sama siebie że nie podołam...:) najgorszy problem dla mnie to pisanie prac, to kompletna porażka:/ zastanawiam sie czy dobre korepetycje by pomogły, bo reszta to w większości kwestia zapoznania się z materiałem

Gość gdklglgjlsd
nie jestem chyba aż tak ograniczona żeby nie umieć interpretować tekstu... z tego co mi mówiono pisanie prac na maturze rozszerzonej wymaga skupiania się na kompozycji

Gość łubudubu
szczerze mowiac to ja zdalam rozszerzony polski lepiej niz podstawowy. jesli tylko masz pojecie o pisaniu prac to napewno dasz rade

Gość łubudubu
zaryzykowac mozesz, przeciez nawet jak ci sie nie uda to nic na tym nie stracisz...