Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantasia02

kamizelki - moda tego sezonu czy brak pomysłu na kolekcje ?

Polecane posty

Gość fantasia02

Dziewczyny co sądzicie o kamizelkach ? strasznie dużo ich się pojawiło w tym sezonie ? czy to nowa moda ? co Wy sadzicie na ten temat ? Macie już swoje upatrzone modele ? ;)

Gość dosiaaaa
kamizeleczki - świetnie leżą - niestety tylko przy dobrej figurze. Ja odpadam ;/ fakt - sporo ich się pojawiło ostatnio

Gość martikaaa
a ja uwielbiam kamizelki ;) mam ich całe mnóstwo - króciutkie, i długie do pasa. jeansowe, z cienkiego materiału i wiele wiele innych.

Gość ourelia
bardzo fajne kamizelki i w przystępnej cenie są w big star - jednak ciężko dostępne - z tego co się dowiedziałam jest to kolekcja dody - niestety limitowana / niestety z uwagi na ciekawe ciuchy

Gość baśia
a ja zapisałam się na listę oczekujących na kamizelkę którą reklamuje doda ;D / komuna wraca ?? ;)

Gość josephine1
nie znoszę kamizelek - a doda w reklamie big star wg mnie wcale nie wygląda fajnie - za bardzo utarła się ze swoim kiczowatym stylem. za to faceci w kamizelkach są sexy ;) np: Justin Timberlake

Właśnie jak Dody nienawidzę to w tej reklamie bardzo ładnie wygląda.. Trzeba przyznać że jest zgrabna i ładna.. I założę się że te osoby co mówią że brzydko wygląda to tak naprawdę myślą inaczej tylko że zazdroszczą :) Napewno tak jest.. baby to są wredne zazdrośnice :)

Gość maryśka156
zgadzam się Doda ma niezłe ciałko - jestem pod wielkim wrażeniem że marka Big Star podpisała umowę z tak (jak na polskie realia) wielką gwiazdą. Wracając do tematu kamizelki - faktycznie kamizelka świetna sama chciałabym mieć taką - jednak niestety jest to ponoć wersja limitowana i bardzo ciężko będzie je dostać. http://www.zeberka.pl/art.php?id=3556&b=1

Gość lostka
Jak to jest, ze nikt nie nosi kamizele, nagle projektanci stwierdzaja, ze beda one modne i 3/4 Polek chodzi w kamizelkach? Nie macie swojego stylu, musicie tak slepo podazac za moda?:O

do lostka: hehe a ciekawi mnie jeszcze jedno.. czy nie chodzisz w rurkach jak 90 % społeczności w Polsce? Czy nie kupujesz w sieciówkach w których roi się od "klonów"?

Gość a niby co to za nowosc
kamizeki sa na topie od kliku dobrych sezonow:o

Gość kermitowa
no właśnie, co to za nowość? ja co prawda nabyłam dopiero teraz, ale dlatego, że nigdie nie mogłam znaleźć takiej którą chciała [a chodziło mi o taka frakowatą] i przez przypadek znalazłam 'prawie' idealną w małym miejscowym sklepiku. a szukłam od 3 lat!!

Gość niuniaaaa
dziewczyny pokażcie swoje kamizelki (swoje jakie macie, bądź takie które chciałyście kupić ) . ja też poluje na frakowatą - a do tego kapelusik ;)