Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed sniadaniem

Czy męzczyźni lubią tylko młode kobiety?

Polecane posty

Gość jessy****
um mnie jak facet ma +28 odpada, to już próchno, impotent i wogóle fuuuj.

"mnie do tej grupy nie zaliczaj" brat, ty jestes unikatem kafeteryjnym :D

Kwiatek ;) A nie zgubiłes gdzies po drodze tego ze kobiety patrza tez na intelekt , charakter , cechy osobowosci ? Barki i duze biodra to nie wszystko !!!!

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek stwierdzam ze brakuje ci poczucia wlasnej wartosci,bo skoro z uporem maniaka twierdzisz ze mlodsze sa lepsze i ze mesnie sa oznaka atrakcyjnosci no to gratuluje!!Wiesz w zyciu liczy sie nie tylko wyglad zewnetrzny(przemija) ale tez inne wartosci...no ale...

Gość jessy****
a już taiego 30,40 to patykiem bym nie ruszyła

Gość
brat_niedzwiedz => zapomniałeś wspomnieć o wypchanym portfelu. Im starsze tym bardziej, ten argument do nich przemawia :D Intelekt nie jest taki ważny, bo ciemnymi łatwiej sterować. :P

"A nie zgubiłes gdzies po drodze tego ze kobiety patrza tez na intelekt , charakter , cechy osobowosci ?" spoko, spoko, brat ;) oczywiscie ze kazda mądra kobieta na to patrzy ;)

ijfhgkawjb - ale sie unosimy, no no :D widac ze urody ci brakuje kobiecino, co?? :D :P

Gość
ijfhgkawjb => inne wartości fai nie podniosą. Ale jeśli jest uroda inne wartości naprawdę są mile widziane :P Wtedy już można wąsa podkręcić, obcasami strzelić, kwiaty z rabatki ukraść... etc :P

a ilu z was panowie po 30 zwiazało by się z mlodsza o 10 lat kobieta? co innego ogladac sie za taka na ulicy, a co innego zyc z nia.

Gość ijfhgkawjb
Moj drogi nie grozi...mam poczucie wlasnej wartosci i niczego mi nie brakuje.... Jola Rutowicz-20 pare lat Weronika Pazura-30 pare lat _Kwiatuszku wybieraj ....;)

Gość hej hej raszple
"A nie zgubiłes gdzies po drodze tego ze kobiety patrza tez na intelekt , charakter , cechy osobowosci ?" tylke te młode i ładne, one jeszcze maja złudzenia że znajda diament wśród polnych kamieni :) z wiekiem im przechodzi, oczy gasną i stają się znudzonymi raszplami polującymi na młode mięso albo kasiastego typa :D (częssto jedno i drugie czyli na męża ustatkowany w miare rozsądny przeciętniak a z doskoku jakiś lepszy kąsek na boku)

"a ilu z was panowie po 30 zwiazało by się z mlodsza o 10 lat kobieta? co innego ogladac sie za taka na ulicy, a co innego zyc z nia." heh no mnie korci sprobowac z taka 25-26 ;) ale pewnie nie ukladaloby sie to-za duza roznica wieku...

"Jola Rutowicz-20 pare lat Weronika Pazura-30 pare lat _Kwiatuszku wybieraj .... " Jolę stukałbym na boku jakby chciała a z Weroniką bylbym na stałe ;)

Gość doda w srodku rozowa
a wy, panowie, tym kobietom w metryke zagladacie? Czy wierzycie w liczby, ktore wam podadza? Bo jak dzialacie "na wiare", to calkiem mozliwe, ze nie wiecie naprawde, w jakim wieku sa wasze partnerki.

Gość
Jeszcze 30 stki nie mam, ale bliżej niż dalej. Dziewczynę mam 9 lat młodszą. Żyje się słodko: czuła, troskliwa, ładna i z gładką skórą. Seks... Naturalnie mam sporawe potrzeby, ale jej gładziutka skóra, jej zapach, kręcą mnie niesamowicie. Może faktycznie w każdemu związku pisany jest po nastu latach zanik seks, ale jeśli tak to wolę się wyżyć w początkach :P

Gość jessy****
młodosc to mlodość, a stare prochna po 30 tce do piachu:)

Gość ijfhgkawjb
Wiec wlasnie....apropo Joli..to udowadniasz ze brak ci poczucia wartosci..skoro chcialbys pyknac takie cos:)

"młodosc to mlodość, a stare prochna po 30 tce do piachu " sama bedziesz po 30-tce kiedys - pogadamy wtedy laluniu :P

Gość psychologia trata tata
Z punktu widzenia psychologii kobiety wybierają faceta jako najlepszy materiał na mężą - czyli takiego który nie tylko spłodzi dziecko, ale również da bezpieczeństwo szeroko rozumiane. Facet natomiast szuka kobiety zdolnej urodzić zdrowe potomstwo i która utrzyma ognisko domowe też w szerokim ujęciu.

Gość ijfhgkawjb
no ale przynajmniej mialbys ciekawy sex z Jolanta...rzala by ci w tym łózku:)

"Wiec wlasnie....apropo Joli..to udowadniasz ze brak ci poczucia wartosci..skoro chcialbys pyknac takie cos " ee tam, to takie fantazje ;) ale jakby zdjela tipsy ktorych nie cierpie u kobiet i normalnie wygladala to kto wie... lubie brunetki ;)

Gość jessy****
moze kiedyś ale póki co jestem piekna, jedrna, młoda, a ty Kwaiatuszku już nie:)

Gość ijfhgkawjb
_Kwiatek,przeciez wychwalasz mlodośc a tu taka zmiana?

Gość ijfhgkawjb
no widzisz...ja jestem brunetka i nie mam tipsów.:)

Gość ijfhgkawjb
Zloty pewnie zee tak!!!starsze=ladniejsze;)