Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taka pusta

nie jestem pustakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie taka pusta

wczoraj mi facet w trakcie klutni powiedzial " i tak nie zrozumiesz jestes pustakiem" to ja pytam co z tym pustakiem robisz 5 lat? a on , "no sam nie wiem" poklucilismy sie strasznie. od rana pisze przeprasza, ja sie nie odzywam. chcialam sie tylko z kims tym podzielic.

Gość palcem palcem
jeseli ty sie klUcisz to faktycznie pustakiem jestes

Gość jestes pustakiem
A wiesz dlaczego tak sadze?Bo robisz MASAKRYCZNE błedy ortograficzne:((

niestety to jak piszesz- styl + ortografia+ budowa zdania...świadczą o tym że jednak jesteś:/ a co on z toba robi? proste- uprawia darmowy sex

Gość Moniczka1986
debil z niego,niech pisze i przeprasza.dopoki nie przyjdzie z kwiatami nie przebaczaj mu:-P

debil z niego,niech pisze i przeprasza.dopoki nie przyjdzie z kwiatami nie przebaczaj mu i koniecznie 0.7 Finlandi zurawinowej ma kupic na przeprosiny :D

Gość show us the ass
szkoda kasy na kwiaty, inwestowanie w pustaki to nonsens

Nie wiem, ale ja bym tego nie przebaczyła, zostaw go.

Gość nie taka pusta
oceniacie ludzi, po tym czy robia bledy? to wdl. was jest miernik tego czy kobieta jest pusta czy nie? gratuluje:D moniczko tak wlasnie zrobie, bydle bedzie blagal na kolanach;) jak zawsze zreszta:D darmowy sex? hmm.ja nie jestem ani ladna ani zgrabna, a on tak, jest przystojny, i wychodzi ze ja jestem jeszcze pusta, wiec co on przy mnie jeszcze robi.

Gość nie taka pusta
doprawdy jak rzomawiam z toba pod czarnym nickiem liczysz sie ze mna:) teraz jeste pusta bo zalozylam glupi temat:) to prowokacja matoly!

Gość show us the ass
tak, oceniamy ludzi po tym jakie robią błędy. Kazdy kto robi błędy jest dla mnie pustakiem ktory kurwa zadnej ksiazki w zyciu nie przeczytal ani zasad poprawnej pisowni nie zna, a to juz jest żenujące do kwadratu. Zanim sie ktos zacznie wypowiadac pisemnie, powinien przyswoic podstawowe zasady owej pisowni, bo tylko wychodzi z tego bełkot i potwierdzenie bycia debilem

nie przypominam sobie bym kiedykolwiek pisała z kimś ani ładnym ani zgrabnym do tego pustym:P

Gość nie taka pusta
"k**wa zadnej ksiazki " a tu pokazałaś/eś klase :D

Gość nie taka pusta
Doprawdy -> doprawdy?

Gość
nie taka pusta => styl + ortografia+ budowa zdania to cholernie wymierny wyznacznik wartości kobiety. Kolejny babobalon. Rozdęte poczucie własnej wartości i zero w środku. Chyba, że akurat kolega wpadł w odwiedziny. :P

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
kot Behemot -Nasza pisownia, ortografia, i nie tylko jest do doopy!! Wielka mi filozofia, jaka to roznica U cz Ó? kocie, filozofujesz, a pewna jestem w 100% ze w zyciu prywatnym masz, ze wszystkim problemy...Naczytasz sie kasiazek i niby do czego ta wiedza Ci potrzebna??Do pierdolenia na kafe jedyne co przychodzi mi do glowy, lepiej pasuje do Ciebie Baran!:D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
autorko-nie daj sie, trzymaj krotko!niech blaga na kolanach!:P

Gość
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ => ktoś kto dba o formę wypowiedzi w mowie, czy w piśmie, będzi raczej też dbał o formę w życiu (tzw. klasa to się nazywa). Książki dają dostęp do innych światów, poszerzają horyzonty zmieniają perspektywę. Wiedza zmienia i ulepsza człowieka. Choć pisząc to czuję jakbym wiersze świni czytał. Widać, że akurat tobie szlachetność serca, czy głębsza refleksja nie grozi. A, że do zwykle ciągnie swój do swego... Do wszystkich tego typu pań, bystrych jak woda w klozecie, - owszem jesteście workami na spermę. :) 🖐️

Gość zabka1977-31
kot behemot --- lubię czytać twoje wypowiedzi bo często się z nimi zgadzam. Ale chyba przesadziłeś z tym workiem na spermę.

Gość graham masala
przez takie kretynki mam coraz wieksze problemy z ortografia:O Jak czlowiek 100 dziennie widzi zle napisany wyraz, to po pewnym czasie zaczyna miec watpliwosci jak cosw napisac:O

Gość
zabka1977-31 => a po co komu nadęte, tępe babsko? Na partnerkę życiową toto się nie nadaje, na przyjaciółkę (zakładam, że ktoś w to wierzy) też nie, tylko do stukania. Nie mówię o każdej sytuacji, kiedy facet jest po prostu..., no... inteligentniejszy/mądrzejszy od swojej kobiety, ale o tej konkretnej mieszance głupoty, pychy i braku autokrytycyzmu.

Gość zabka1977-31
trafił swój na swego...oboje są pustakami i tyle...