Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyladylady

prosze błagam

Polecane posty

Gość ladyladylady

bardzo sie boje uprawialismy petting z chlopakiem on byl w spodniach ja tez on mnie dotykal normalnie ja go dotykalam tylko przez spodnie nie mial wytrysku bylo tylko malo tego plynu ktory pozostal tylko na majtkach(a on byl w spodniach) wiem ze dla was to wydaje sie smieszne ze pytam o takie rzeczy ale w tej chwili 6 dzien spoznia mi sie okres strasznie sie boje a okresu nie widac od tygodnia tak sie stresuje ze juz niemoge zyc!!wiecie czego sie obawiam!! ostatnio przechodzilam kolke nerkową ja nie wiem co robic nie wymiotuje ani nie mam zawrotow glowy tylko schudlam strasznie nie wiem no;(

Gość zrób test
a to taki problem zrobić test ciążowy? Chociaż uważam, że i tak bez sensu jest robienie testu. Przez to, że się stresujesz tym bardziej nie dostajesz okresu.

Gość ladyladylady
boje sie ze wyjdzie pozytywnie!! choc przeciez nic takiego nie robilam;(

Gość wg mnie zaciążyłaś jak nic
są duże szanse że jesteś w ciąży, powiedz o tym rodzicom, chłopakowi i szybko do lekarza ;)

Gość ladyladylady
super..

Gość lolka ta od bolka
ja bym zrobiła test, a w ciazymozesz byc, nie wiesz ze palmniki satak malutkie ze neiwidac ich gloym okiem? mógł sie przeniesc od pochwy.

Gość ladyladylady
no ok tylko ze wytrysku nie bylo a on byl w spodniach plynu byly malo i tez byl w jego spodniach

Gość ladyladylady
to nie jest prowokacja..ja poprostu bardzo sie boje..

ale nie boj się dasz rade, tylko zacznij uprawiać sex bo po samych pieszczotach trudno będzie Ci urodzić. a plemniki to małe skubańce, nawet przez spodnie przelecą. Już nie długo pojawią się pierwsze objawy ciąży, gratulacje ;)

ale nawet e tym płynie są plemniki a do zaciążenia wystarczy jeden więc ilość nie ma znaczenia

Ale ludzie sa beznadziejni nie rozumiem po co Cie tak starsza NIE MA NAJMNEIJSZEJ OBAWY zebys zaszla w ciaze poprostu nie ma takiej mozliwosci daje Ci 10000%

Gość to jesteś październikowa
gratulacje, dołączyłaś do grona mam

Gość ladyladylady
dziekuje bardzo za pomoc.To nie ejst zadna cholerna prowokacja bo nie robilabym sobie jaj z takich rzeczy wiem jakie problemy maja inne dziewczyny z tym ze niemoga zajsc w ciaze.To boli jak ktos tak mi pisze..bo ja naprawde bardzo sie martwie i moze mowie jak glupek i jak psychiocznma ale jestem w takim stresie ze nie potrafie o niczym innym myslec tylko o tym..czemu nikt nie potrafi poprostu miec w sobie troche empatii:( i zobaczyc to co czuje.....wczoraj byl ten temat bo nie mialam okresu dzis tez nie mam boje sie; (

Gość do tinka89
nie wiesz po co? bo to pytanie świadczy o tym ze jest głupia i za młoda nawet na pieszczoty, jak się wystraszy to przynajmniej pomyśli następnym razem

Gość ladyladylady
zycze wam zebyscie sie nigdy nie baly:) bo widze ze kazdy tu jest pewniakiem i cwaniakiem:) a ciekawe jak to wy bedziecie na moim miejscu i nie mowie tu o pieszczotach

Gość o maaaatkoofnee
ona ma chyba ze 14 lat

Gość jak ja będę się bała
to zrobie test i udam się do lakarza a nie pisała na forum pozatym skoro piszesz ze nie było kontaktu z plemnikami to jakim cudem ma byc dziecko? pomysl logicznie!!!! jesli jednak był ten kontakt to zrob test nie rozumiem po co chodzic i sie stresowac, kupujesz test i po kłopocie

Gość ladyladylady
nie bylo zadnego wytrysku

no to czego się boisz? no pomyśl logicznie? myśl głową a nie ci*ą dziewczyno dzieci z powietrza się nie biorą a to co było mokro mogło mieć plemniki no ale wsiąkło w majtki i tyle MYŚL MYŚL MYŚL!!!!!!!!!!!!!!!

a ile masz lat tak w ogóle??

Gość lolka ta od bolka
ladylady, jak ktos tu wyzej napisał jestes głupia, i nawet do piszeszczot nie powinnas ise brrac. Wiesz ska sie biorą dzieci? Nie wiesz poczytaj troche. Jak mozna byc tak kretynka??? jakbys sie kochaął bez prezerwatywy to oki mogłabys zajsc w ciaze. Seks, pieszczoty sa przenaczonoe dla osob ktore sa swiadome konsekwencji jakie z tego wynikaja i ktroe godza sie na to.

Gość ladyladylady
17 ..

Gość lolka ta od bolka
glupia jestes jak na 17, myslalam ze 14. Prawie pelnoletnia a mysli jak dziecko. Na przyszlosc poczytaj o ciazy bo kiedys naprawde zajdziesz i bedziesz miala problem.

Gość ladyladylady
tu nie chodzi o myslenie.Dwa lata temu zostałam zgwałcona i uwierzcie ze nie potrafie radzic sobie z takimi problemami a pisze o tym tylko dlatego ze jest anonimowo i ze uwazacie mnie za jakas smarkule ktora jest glupia bo nie wie co robi.Nie odwaze sie narazie kochac z facetem wiec chcialam zaczac od pieszczot nie daje sobie z tym rady myslalam ze mi ktos doda otuchy i powie cieple slowo..ale tutaj na to niemoge liczyc.Nie zawracam juz wam glowy moimi problemami.Milego dnia

Gość lolka ta od bolka
codzinnie sa tu takie tematy peeting w ubraniu a dziewczyna mysli ze jest w ciazy. Wiesz dlaczego dziewczyny tak pisza? Zebys Ty i inne pomyslały zanim zaczniecie sie kochac, dziewczyny malo co wiedza o ciazy a potem sa dramaty jak 16 latka jest w ciazy.

bo jak sie nie wie to sie za to nie bierze PROSTE z własnej glupoty zachodza bez plemnika dziecka nie bedzie MYŚL MYŚL MYŚL!!!!!!!

i współczuje Ci gwałtu ale co on ma do tego? nic! pomyśl logicznie to sama zobaczysz ze ez sensowny temat założyłaś

Gość ladyladylady
jak to co ma do tego gwalt:( pare dni po tym tak samo wkrecalam sobie ze jestem wciazy spoznial mi sie okres nie wiedzialam co mam robicc bvalam sie i po tamtym wydarzeniu zostal mi uraz..teraz z chlopakiem piscilam sie zwyczajnie tak jak opisalam i ten sam mam lęk co wtedy ja juz nie umiem racjonalnie patrzyc czy byla mozliwosc czy nie? ja tylko mysle o tym Ze mnie dotykal bo jak same przeczytalyscie ja mu reki do spodni nie ładowałam

Gość lolka ta od bolka
to po co sie piescisz skoro boisz sie ciazy? co innego jak ktos sie zabezpiecza i zalicza wpadke, ale ak ktos nie mysli a robi głupoty to ma za swoje.