Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydalllllll

Coraz wieksza mam pewnosc ze milosc jest tylko dla atrakcyjnych mezczyzn

Polecane posty

Gość brzydalllllll

Nie jestem modelem i daleko mi do tego. Lubiany przez dziewczyny bardzo jestem ale wszystko sprowadza sie do kolezenstwa. Nie jestem w ich typie ale na pewno komus sie spodobam. I tak slysze caly czas. Jestem sam od 4 lat. Probowalem juz wszystkiego. Portale randkowe - dziewczyny nie odpisywaly wrecz ignorowaly jakbym nie istnial, w lokalach dziwnym trafem wszystkie sa zajete albo nie sa zainteresowane. Na kazdym kroku slysze nie poddawaj sie i usmiechaj ale jak skoro za kazdym razem jest porazka ? I chce tu zapewnic ze nie startuje do jakis wypacykowanych panienek ale do zwyklych normalnych zadbanych dziewczyn. Ile mozna wytrzymac ?

Gość no i git..
zaloze sie, ze jest jakas w poblizu, ktorej Ty nie chcesz zauwazyc. nie chcemy tych, ktorzy pragna nas:(

wiesz to smutne ale cos w tym jest, niby dla wszystkich wyglad nie ma znaczenia ale jak przyjdzie co do czego to kazdy sie odwraca

Gość moja kolezanka to super
czlowiek, niestety ma z 40 kg nadwagi i kiepskie wlosy. Chcialbys ja?

aha, dodam, ze tez jest zadbana

Gość obierek
atrakcyjnośc to sprawa bardzo subiektywna:o wiec jakos nie chce mi sie wierzyc ze przez to jestes samotny;) mysle ze problem jest raczej w tym ze nie startujesz do dziewczyn tylko oczekujesz zeby to one ciebie podrywaly:o w takim wypadku rzeczywiscie jest problem jak sie nie ma ekstra wygladu:o

Gość olej kobiety
już widzisz ich hipokryzję w radach "idź podrywaj mega brzydule" gdyby ktoś im powiedziała że są beznadziejne i mają podrywać mega brzydali frajerów to by się obraziły i stwierdziły że byle czego to nie chcą więc ty też byle czego nie bierz. Lepiej być samemu niż z byle czym

Gość Boofmaz
"dodam, ze tez jest zadbana" nie moze byc zadbana, skoro ma nadwage 💤

jest zadbana :) czysta i w ladnych ciuchach i makijazu :) a nieladne kobiety rzadko startuja do przystojniakow, brzydalom zas zdarza sie to nagminnie (i narzekaja ze ZADNA ICH NIE CHCE - a tylko ladne ich nie chca) hihi

Gość to niech sama zacznie
startować do przystojniaków. No pewnie nie zacznie ale będzie narzekać na wybór

Gość sleepless
Raczej to dla mężczyzn uroda ma decydujące znaczenie przy wiązaniu się z kimś. Kobiety patrzą bardziej na odpowiedzialność, wykształcenie, zaradność itd No przy najmniej ja tak mam. Co do wyglądu to tyle by nie odbiegał znacząco od przeciętnej ;)

Gość ofermm a
i bardzo dobrze. miłość powinna być piękna a nie groteskowa.

Gość gosikaaaaaaaaa
no niestety tak jest, ze wszyscy mówią liczy się charakter a w gruncie rzeczy liczy sie on tylko wtedy gdy powierzchowność jest "w typie". Weź się za siebie!!! jesli masz zbedne kg to idź na siłownie! jeśli nie masz wlasnego stylu- idź do stylisty!!!, i nie bądź jak pies którego nikt nie chce przygarnąć!!! kobiety lubia i z pewnościa wybierają dla siebie mężczyzn którzy dobrze rokuja.... dobre studia, autorytet... wtedy wygląd ma mniejsze znaczenie

Gość nie widziałeś mężów
moich koleżanek ;)

Chłopie, nie wygląd, a atrakcyjność sie liczy. Tak samo jak u dziewcząt, nie wygląd a urok. Możesz być brzydki, ale cholernie atrakcyjny. A atrakcyjność zaczyna się w głowie. W sposobie, myslenia i wyrazania, przekłada sie na styl bycia. Bądżmy szczerzy, jeżeli nawet Edgar G. znalazł sobie żone, to chyba nie tylko wygląd decyduje. A jesli jestes, brzydki i chwilowo nieatrakcyjny, zacznij zarabiać pieniądze. Atrakcyjność, a co za tym ilość lasek, rośnie wraz z grubością portfela i władzą. A jeśli tego tez nie umiesz, to zostań politykiem.. Na to też lecą ;)

Gość Sratatatatatatatatata
eeee jestes glupi czlowieku:-O ile ludzi tyle gustow...ja mam specyficzny gust,uwielbiam mezczyzn o kobiecych glosach,gejowatych sylwetkach i inteligentnych twarzach i cieplych oczach;) tacy tylko maja u mnie szanse i sa piekni wg mnie. nie patrz na mode i styl i nie doluj sie jesli odbiegasz od nich!ja od zawsze ze wstretem patrzylam na tych aseksualnych Pitow,Deppow i innych ktorzy sa wg mnie paskudni :-O

Gość brzydalllllll
to co ma zrobic ktos kogo wyglad odbiega od obecnie panujacych kanonow ? schudnac ? ok mozna, stylista ? to wszystko kosztuje a ciezko jesli zarabia sie 800 zl i jeszcze z tego rodzicom trzeba dac na zycie :-(

Gość ofermm a
jak jesteś brzydki, biedny i może jeszcze głupi czy nieśmiały to chyba oczywiste że się nie podobasz. skończ nudzić. przyjmij fakt do wiadomości i żyj dalej.

Gość brzydalllllll
z tego wynika ze portale randkowe sa tylko dla atrakcyjnych ludzi po co zalozylem na tym ilove dalem zdjecia jak zadna doslownie zadna do mnie nie napisala a napisalem w sumie to chyba z 40 dziewczyn dlaczego ten wyglad tak jest wazny no dlaczego ???????????

Gość ofermm a
a dlaczego dwa ciała przyciągają się z siłą równą iloczynowi ich mas i odwrotności kwadratu odległości na skutek czego katastrofy lotnicze mało kto przeżywa? tak po prostu kurwa jest!!!!!!!

brzydalllllll - proponuje na twoje jęki złoty strzał. pozbedziesz sie problemów i rozterek na zawsze, gwaratuję :P

Gość KazdyFacet
Sproboje Ci troche pomoc. Pierwsze co Ci powiem ze jak teraz myslisz ze masz problemy to szybko Tobie zmienie zdanie. Nawet jak facet jest atrakcijny dla kobiet to ma problemy bo nawet wtedy to Kobiety moga rozgladac sie za ladniejszego, bo zawsze taki ktos sie znajdzie, to znaczy ze takiej pewnosci to malo kto z nas facetow bedzie znal chyba ze wygladasz jak Brad Pitt. Kobiety prawie ze zawsze szukaja czegos lepszego, to jest ich natura, a jak aktywnie nie szukaja to przenajmniej zauwazaja, tyle moge powiedzic, z tym faktem musisz sie pogodzic. Zastanow sie tez ile naprawde brzydkich facetow jest z pieknymy kobietamy / dziewczynami, jest takich zwiazkow bardzo duzo, odejmij te gdzie jest wiadomo ze im tylko chodzi o pieniadze i jeszcze duzo takich zwiazkow jest. Kobiety lubia pewnosc u faceta, niektorzy udawaja, ja Tobie radze powoli buduj ta pewnosc u Siebie. To moze trwac lata ale osiagniesz, dziewczyny nie sa az takie trudne ani skomplikowane, musisz ich tylko poznac. Ostatnia rzecz to popatrz sie na siebie, czy naprawde probojesz z wygladem, mowie o budowe, wlosy, zeby, golenie, ubranie, styl, zapach, boze nawet ja potrafie to tez sproboj. Przepraszam za moje pismo, jestem juz 20 lat za granicy ale za to mam rozne doswiadczenia.

Gość lata lata to się nie opłaca
starać dla jakiejś durnej baby oferma ma rację lać na nie i zająć się własnym życiem i hobby. fizyką, komputerem czy world of warcraft obojętne aby być zadowolonym z siebie. Na baby szkoda czasu i energii

Gość jest tak
Pierwszą sprawa jest wiedzieć czego się chce. Czy chcesz kogoś do samego sexu czy do związku? Wiesz jak wygląda związek z kobietą? Czy jesteś gotowy na poważny związek, założenie rodziny? W jaki sposób podrywasz kobiety, gdzie je poznajesz? Jak budujesz swoja atrakcyjnośc w ich oczach? Idealizujesz je? Bawisz je, czy użalasz się nad soba? Jeśli masz czas to poczytaj sobie to www.lover.pl Ważne by zmienic swój sposób myslenia.

Gość nie ma to jak reklama
jakiegoś kursu nlp :classic_cool:

Ogolony_i_umyty zgadzam się, wygląd jest ważny, bądz co bądz liczy się, ktoś już napisał, zmniejsz poprzeczkę, dokładnie :P