Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój chłopak ma malutki penisek

Mój chłopak ma malutki penisek

Polecane posty

Gość paranoja jakas
jak go kochasz to będzie ci dobrze i z takim, połowa seksu to nastawienie psychiczne a znowu nie jest taki mikroskopijny więc luz .. i nie pierniczyć mi tu bzdur..

napisałam, że ma mniej niż 10 ... własnie zmierzyłam mój palec wskazujący ma 9.5 cm a jego penis jest krótszy!

Gość radze ci...
a miałaś wcześniej chłopaka z większym penisem?

Gość Teodorek
Kup sobie wibrator

niby jestem dziewicą, ale przy masturbacji starciłam błone, nie mam porównania z wielkością innych penisów jednak zawsze myślałam, że mój facet będzie miał okolo 15 a tu takie zaskoczenie.

duzo tutaj pisze kobiet ze tylko z takim min.18 cm....i sa samotne:( dlaczego???pisza ze BYL wspanialym kochankiem....BYL...dlaczego?? proponuje Wam rozmowe z fachowcem....pomoze zrozumiec problem!nie ma innej mozliwosci powiekszenia penisa jak tylko chirurgicznie...w kraju kosztuje cos kolo 1500 zl.... bedzie mial wiekszego a przy okazji piszesz ze dobry z niego facet... bedziesz miala wszystko czego potrzebujesz:P

no dobra ale jak on sie poczuje jak powiem że powinien powiększyć sobie penis:?

Gość klurwa kto to pisze
"minimum 18cm musi byc" ?? ja pierdole.. :O

w jego wieku to sie wie:)moze poogladajcie jakies erotyki,fotki...powinien wykumac chyba nie?

Gość radze ci...
szczerze mowiac nigdy nie mialam faceta z małym penisem, zawsze mieli 16,17,18 a raz nawet jeden miał 19,5cm. hehehe w prawdzie raz sie zdarzyło ze interesowalam sie kolega..byl naprawdę mily i słodki,ale gdy w chwili intymności złapałam go przez spodnie okazalo sie ze tak naprawde nic tam nie ma. dałam sobie z nim spokoj, oczywiscie nie powiedzialam o co chodzilo,by przykrości mu nie sprawic...

wpędze chłopaka w kompleksy :|

Gość jak ty to zrobiłaś
że nie wybuchnęłaś śmiechem tylko go doprowadziłaś ręka do orgazmu :D buhahah

Gość Pijana pantera
Drwijcie z czyjejś biedy.

Gość mloda...
moim zdaniem masz gdzies 12 lat, bo nie umiesz odmieniac przez przypadki :P wiec Twoj chlopak jest zapewne odrobine starszy a wiec jeszcze mu urosnie :)

Gość Pinky1706
naprawdę ci to przeszkadza czy po prostu wstydzisz się że masz kolesia z małym???? najpierw sprawdź czy zrobi ci dobrze, jak tak to spoko. jak nie to.... zmień faceta. Czytałam o tym że najmniejszy rozmiar członka jaki odnotowano to... 2,5 cm!!!!!

masz racje sprawdze czy mnie zadowoli a potem napisze wam czy to możliwe

"min 18 cm" buahaha fakt, lipa troche, ale wlaśnie jak ktoś wyżej napisał, najpierw sprawdż czy Cie zasokoi... może dobrze zrobi minetkę albo palcami... Mój facet też nie ma największego... no fakt, większy od penisa Twojego faceta ale nic z rzędu tych 20 cm ;) i jest mi z nim dobrze, bo jest wariat w łóżku.

Gość wisimulacha
owszem, ale za fiuta to ci się może wydłuży

Nie... to można leczyć hormonoterapią. Są ćwiczenia rozciągające penisa i dzialają...

Gość gość
Ale jesteście tępi -_- Współczuje. To że facet ma takiego penisa to nie jego wina. Jak się chce to się potrafi coś wykombinować. Ale nie.. bo po co trochę pomyśleć i się trochę wysilić.. Tak bardzo go kochasz, a nie chcesz już z nim być bo ma małego. Czyli zależy ci tylko na seksie, to nie prawdziwa miłość skoro skreślasz go przez taką rzecz. To tak jakby on rzucił ciebie bo byś miała nie równe miseczki lub za szeroką pochwę. Widzę, że seks najważniejszy.. co za dzieci..

Gość gość
W dzisiejszym swiecie nie ma miejsca na milosc. Liczy sie wielki penis i pelny portfel. Takie zycie.

Gość gość17
troche jedna mały...ale wazne tez jaki chlopak

Gość gość
i jak sie skonczyla Wasza relacja?

Gość gość
Ale jesteście tępi -_- Współczuje. To że facet ma takiego penisa to nie jego wina. x Winni jest i on i jego rodzice. On - bo nikomu nie wspomnial o swoim problemie, ktory w odpowiednim wieku leczy sie hormonalnie i cwiczeniami, jak ktos wyzej napisal. Jego rodzice - bo w d***e maja seksualnosc swojego syna.

Gość gość
Mały penis to porazka.Jak chcesz żyć bez satysfakcji seksualnej to żyj.Jak chcesz sie rozstać to nie przedłużaj tego.Im szybciej tym lepiej.Nie ma sie co oszukiwać.;)