Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobnostka a

wkurrzylam sie na mojego faceta !

Polecane posty

Gość drobnostka a

no ja mowie mu ze ide dzis na piwo z ludzmi ze studiow, a ten ok, baw sie, ani nie powiedzial grzecznie, ani nic ! noz mnie wkurzylo to...ani kiedy wrocisz, nic !!!! zero zaineterosowania, no zero. mam racje?

Gość Fajnie masz
Zazdroszcze...mój dziś musiał iść do domu uczyć się i żebym nigdzie nie wychodziła sama zabrał mi komórke i zagroził że jak wyjdę to on do mnie w weekend nie przyjdzie.

Gość drobnostka a
no nie wiem czy tak fajnie .... ani nie powiedział ze odezwij sie w trakcie, ani nic ... noz kuzwa 😠

Gość Fajnie masz
hmmm w takim razie idź i baw sie dobrze i potem w razie jego zażaleń powiedz, że jakoś nie wyrażał sprzeciwu.Im częściej będziesz demonstrować swoją niezależność i gdzieś wychodzić to w końcu go szlag trafi

Gość drobnostka a
obawiam sie ze nigdy nie trafi go szlag... myslalam ze dzisiaj bedzie zly - bo wybralam ich a nie jego, chyba nigdy taki czas nienastanie, ze bedzie zazdrosny , buuu

Gość Fajnie masz
Zrób tak za jakis czas i zobacz jak zareaguje.Może tak często dajesz mu do zrozumienia, że jes jedynym, że ''sie przyzwyczaił''? i wie, że i tak przyjdziesz do niego. tak na marginesie, też bym sie tym zmartwiła.Jestem z Tobą

Gość drobnostka a
a w sumie jak on gdzies wychodzi z kolegami - to tez mu nic nie mowie :/ wiec moze i on chce byc w porzadku wobec mnie ?

też bym się cieszyła, mój to mnie by nie puścił samej :D ale ja bez niego też nie chcę chodzić...

siedź i szukaj nadal dziury w całym. Rozkminiaj temat a napewno znajdziesz powód. A moze on juz ma cię dość i nie zależy mu na tobie? A moze po prostu ufa ci. Wybór należy do twojej wyobraźni .

Myslę ze powinien zacząć pić i zdradzać Cię. Jakbyś zaznała prawdziwych problemów przestałabyś sie przejmować pierdołami.

Gość u mnie to normalne że wychodze
sama czy ze znajomymi a co niby bez niego nie możesz czy co? może facet nie jest głupi i wie że jakby ci nie pozwalał to bys sie dopiero puszczała a takj wie ze jak ci daje wolnosc to nic nie zrobisz, I MA RACJĘ

Gość rin tin tin
Boze ja chce zazdrosnego faceta, nawet chorobliwie no :(

Gość buhahahahahaha
buhahahhaahahhahaahahhahahahahahahahaahhahhaha :)Noż normalnie nienormalna jesteś .Jaby był zły to bys topik o tym,że ogranicza cię założyła heheheheheh