Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr. Maj

Spodnie dla faceta

Polecane posty

Gość dr. Maj

Na wstępie uwaga: nie jestem ani pedałem, ani żadnym fetyszystą co nosi damskie ciuchy. Mój problem jest taki: lubie nisić obcisłe dżinsy, a na prawdę, to moja żona mnie w nich lubi. Żądza ją wtedy rozpala :-) co, nie powiem, przenosi się i na mnie. Mam jedne takie spodnie, z lekko rozciągliwego materiału, kupione przypadkiem, ale chciałbym mieć takie naprawdę elastyczne, jak noszą kobiety. Opięte jak druga skóra, idealnie przylegające. Podobno dobrze w nich wyglądam :-) Skąd je wziąć? Mam szukać damskich? Będą dobrze leżały? Czy jak są ze stretchu, to pasują na każxy rozmiar, czy trzeba dokładnie dobierać? Rozglądałem się w sklepach internetowych i na allegro, ale nie bardzo widać. Pomóżcie dziewczyny ciemnemu facetowi.

hehe ale temat..wspominasz że nie jesteś "pedałem" chociaż tak nie wolno mówić ! Bo nie pozwala na to poprawność polityczna :) hehe nie no ale tak naprawdę to tylko jedno mi się kojarzy z takimi spodniami dla faceta.. -> to co wcześniej napisałeś.. Ja bym nie pozwoliła robić z mojego chłopa jakąś ciotę za przeproszeniem.. Nikogo nie obrażając.. Nie wiem gdzie kupić te spodnie i najwyraźniej może mnie to nawet nie interesuje.. Może poszukaj s sex shopie? :) he mówie poważnie.. :) Aha i jeszcze dodam od siebie że to chyba nie zdrowe nosić takie spodnie obcisłe co? :)