Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka27

cilest jest do bani!!!

Polecane posty

Gość anonimka27

już nie raz byłam ostrzegana przed cilestem ale wiele też osób mi go zachwalało 6 miesięcy było ok ale potem zaczeły się krwawienia między miesiączkowe zapalenie stawów,nadzerka,7 kg.przytyłam pomimo diety nie udało mi się tego zrzucić. miesiąc temy lekarz zmienił mi je na "regulon" w pierwszym tyg. poznikały mi opuchnięcia łydek i samiostnie srtaciłam 3 kg. też miałyście takie problemy kiedy?

Gość anonimka27
hmmmmm nikt cilestu nie uzywa? tylko ja byłam taka głupia:-(

Gość nudzi mi sie
biore prawie 2 lata i pojawila sie torbiel na jajniku,lekarz kazal dalej brac

Gość anonimka27
każda kobieta ma inny organizm może ci spasuje....no mi nie spasował:-(

Gość siedze dzis sama
moja ginekolog tez mi chciala dac cilest ale ja nie chcialam siostra je brala i widzialam, ze przytyla troszke wiec zaproponowala mi yasmin. Biore je dluzszy okres czasu, ale nie przytylam, czasami mam nastroj placzliwy wtedy wiem, ze napewno dostane te krwawienie z odstawienia. Ogolnie zachorowalam przez jedna pania dermatolog na tradzik hormonalny, mialam tak masakryczie podnieisony testosteron, ze moja buzia to koszmar byl;(, yashmin rowniez na to dobrze mi wplynely, wczesniej mialam 6 miesiecy diane 35. ale uwazam ze to sa najlepiej dopasowane do mojego organizmu, regularnie robie sobie padania i alat i aspa i testosteron i wporzadku. teraz pod kniec Marca tez sie juz wybieram na kontrolne badania u ginekologa pozdrawiam.