Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa Milanese

Kto był na stażu? Potrzebuje rady!

Polecane posty

Gość Vanessa Milanese

Kiedy dostawaliście pieniądze tzn. stypendium stażowe? Koleżanka zaczęła pracę 2.02 a wypłatę dostała wczoraj tj 26.02 ja zaczęłam 16.02 i powiedzieli mi, że dostanę pieniądze dopiero 27.03:o za pół miesiąca bo tyle wypada a kolejna wypłata 27.04 już ta cała czyli wychodzi, że będę pracowała 2 miesiące na pierwsza wypłatę. To chore! Nierozumnie jak to możliwe? Jak wy mieliście?

Gość złe wieści stażystko
niestety miałam taką sytuację jak Ty. Staż zaczęłam w połowie miesiąca, natomiast wypłaty były zazwyczaj między 15stym a 19stym nast.miesiąca.Różnie to wypadało.Początkiem miesiąca pup czeka na listy obecności stażystów(chyba do 10 każdego mies)potem sprawy księgowe dlatego to tyle trwa,wiem porażka,ale co zrobic na pup nie ma sily, takie sobie ustalają terminy i kropka papa

Gość Vanessa Milanese
jej dzięki ci bardzo za wiadomość i że odpisałam w ogóle :) Bardzoooo dziękuje!

no dobra ale jak np staz Ci się skonczy 27.o4 to w maju dostaniesz jeszcze pieniadze czyli nie wyjdzie,ze pracowalas 2miesiace na pierwsza wyplate

Gość Vanessa Milanese
pigula teraz już rozumie :) Tylko, że wiecie panie w Pup są takie miłe, że aż chce się zygać o wszystko musisz się prosić a jak już maja ci coś powtórzyć to jakby łaskę ci robiły:o Nie rozumie czy one nie wiedzą, że coś co jest dla nich oczywiste dla ciebie nie musi byc?