Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julliczkenka

Uzywa ktoś szklanego pilniczka do paznokci? Czy rzeczywiscie taki super?

Polecane posty

Gość julliczkenka

Jak w temacie. Słyszalam o jakims szklanym pilniczku ktory jest o wiele lepszy od zwyklego gdyz nie robia sie zadne zadziory po nim ani nic. Czy ktos uzywa i moze sie wypwoeidziec?

Gość fanka malibu.
właśnie. zastanawiam sie czy sie nie wybrać po niego. lepszy?

jestem manikiurzystką i z całym sercem polecam szklane, ceramiczne albo kamienne pilniczki, są one do naturalnych paznokci doskonałe

Gość julliczkenka
Ile taki pilnik kosztuje i w czym konkretnie jest dobry? Ja sobie nie umiem wyobrazic ze szkłem można spiłować paznokcie.

Gość pisdlulek
wystarczy wymyśleć jakieś gowno i laski juz chcą mieć normalnie kasa sie pcha do kieszeni chyba wyprodukuje szklany grzebień

polecam pilniczek szklany dostępny w sklepie sephora, kosztuje ok 28 zł. jeżeli chcesz spiłować dużo to raczej obetnij obcinarką a potem wypiłuj, jest on dość gładki dlatego nie nadaje się do dużego spiłowywania, i dlatego że jest dość gładki nie powoduje mikrouszkodzeń przez które "wlewa" się woda i nie rozdwajają się dzięki temu paznokcie tak jak po metalowych lub papierowych grubych

Gość SOCKS
Kup se pilnik taki od ostrzenia łańcucha w pile spalinowe ten to ci dopiero posłuży pazury ci zeszlifuje raz dwa xD

Gość SOCKS
Ale co wam powiem to wam powiem najlepiej paznokcie piłować diaksem kupić tarcze do tego celu na jarmarku u ruskich i wio tylko sie iskry sypią serio