Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lordimonster

Tatuaż- pytań kilka

Polecane posty

Gość lordimonster

Witam, myślę nad zrobieniem sobie tatuażu na prawej łopatce. Choć póki co wydaje mi się, iż jestem pewna mojej decyzji, chce poczekać jeszcze co najmniej 2 lata. Tatuaż ten ma być dla mnie symbolem, przypominającym mi o najważniejszych (dla mnie) wartościach, dlatego też nie chce robić go w piwnicach, a w profesjonalnym studio. Dlatego mam parę pytań, na które mam nadzieję odpowiecie. 1. Czy tatuażysta może z moimi wytycznymi narysować dla mnie niepowtarzalny wzór (sama talentu plastycznego nie posiadam). Jeśli tak to ile się dopłaca. 2. Czy może ktoś polecić mi dobre studio, najlepiej w woj. opolskim (specjalizujące się w motywach zwierząt). 3. Czy są jakieś przeciwwskazania dot. tatuażu (np.niedobór erytrocytów?)

Gość madzianna007
jeśli chodzi o wzór to w profesjonalnym studiu sa wykwalifikowani tatuażysci napewno zrobia ci wzorek jaki bedziesz chciala oni maja zdolnosci plastyczne i dobra wyobraznie wiec napewno bedziesz zadowolona .. musisz jednak wyobrac dobre studio ja niestety wtych okolicach nie znam zadnego, jesli chodzi o przeciwskazania to nieslyszalam zeby byly jakiekolwiek:) duzo moich znajomych ma tatuaz

Gość lordimonster
A w Wrocławiu nie ma jakiegoś porządnego studia??

Gość aga_mama_ja
Ja zrobiłam tatuaż w Nysie, kilka tygodni temu, jestem bardzo zadowolona, nie bolalo tak jak wszyscy mnie ostrzegali, zrobilam tatuaz na kregoslupie, studio sprawdzone, kilkoro moich znajomych juz z niego korzystało, kolejki dosyć spore ale widzę, że Ty masz sporo czasu. Zaraz poszukam namiarów na to studio jeśli Cie Nysa satysfakcjonuje,(pytalas o opolskie wiec moze tak)

Gość lordimonster
Byłabym wdzięczna ;]