Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniska=

kolcziki w pepku

Polecane posty

Gość moniska=

A ja mam takie pytanko.bo mam kolczyka juz dlugo,moze z 3 lata bedzie i powiem wam ze mi sie bardzo ladnie goilo ale teraz jetem w ciazy i za pare miesiecy bede musiala go zdjac i wlasnie...niewiem czy mi zarosnie dziura?Szczerze to tego nie chcem,bo nie chce drugi raz przebijac a podoba mi sie kolczyk w pepku..Kolczykow tez juz troche mam,to szkoda...Czekam na odpowiedzi

Kurde tez się zastanawiam jak to kiedys bedzie, ale zdaje mi sie, że to tak szybko nie zarasta :D

Gość dffsds
ja nie mialam kolczyka ponad pol roku ,dopiero niedawno wlozylam.

nie powinno się zarosnąć ,tym bardziej jeśli już się wszystko zagoiło. zresztą nie musisz go chyba nawet wyciągać ,ja tam miałam przy porodzie i nic się nie stało ...

Gość justaaaa
ja własnie bede zaczynać 5 miesiąc i wczoraj wyjełam kolczyk, dziwnie troche bo nosze go od 8 lat ale po ciąży wróci na swoje miejsce :) mam nadzieje że dziurka po kolczyku nie rozciągnie się i bedzie tak jak zawsze

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci