Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość007

jaki kolor wlosów bedzie pasował do niebieskich oczu?

Polecane posty

Gość gość007

mam kręcone dość długie włosy (naturalny kolor to ciemny blond/ jasne brąz), szaro niebieskie oczy i dość jasną karnację. chciałam przefarbować kolor na jakiś konkretny odcień bo jak na razie są takie... nijakie? jak myślicie jaki byłby dla mnie odpowiedni????? zastanawiam się nad orzechowym brązem...

Gość do niebieskich oczu pasuje
NIEBIESKI :D trzel sobie blekit.

Gość autorka tematuu
na niebieskie zafarbuj!! a tak serio to mam 2 propozycje złoty brązowy/ciemny złoty blond lub zimna wersja, orzechowy brąz, z czerwonymi pasmami (naturalnie przechodzącymi, nie takimi jak sznurki) poszukaj sobie szarkiry w czerwonych włosach i zobacz o co mi chodzi

Gość do niebieskich oczu pasuje
aatam, przesadzasz!! Za duzo roboty przy tym. Najlepsze i tak są borSUKI. Borsuk dobry nie jest zly wystarczy czarna farba i dekoloryzator z duza iloscia wody ulenionej. Robisz sobie tą utlenioną na calej głowie a potem spuszczasz i klepiesz czarną farbe na tył ..i troche przodu, i z boku. Nawet jak Ci nie wyjdzie to bedzie cool look, nie przejmuj sie innymi one sie nie znają i zazdroszczą borsuka:/ nie mają w sobie tyle siły i motywacji albo mają zbyt zniszczone włosy tymi odżywkami ziołowymi.