karolcia8 0 Napisano Luty 28, 2009 zazywam abletki juz 2 lata i bigdy nie wiem czy w tej przerwie 7 dniowej mozna zajsc w ciaze. a mianowicie wczoraj zaczelam te 7 dni i jutro mam miec okres. czy zajde w ciaze?? czy tabl wtedy tez dzialaja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 28, 2009 eh dwa lata i tego jeszcze nie wiesz ;| 2 lata i nie chciało ci sie nawet ulotki przeczytac ":| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Luty 28, 2009 to powiedzcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 28, 2009 tak jestes zabezpieczona anwet w ptej przerwie 7 dniowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Luty 28, 2009 ok dziekuje bardzo, moj facet nie chce miec dziecka. dlatego sie boje, ale dzisiaj wyezdzamy na noc wiec sama rozumiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia8 0 Napisano Luty 28, 2009 i termline II tez nie ma skutków ubocznych wobec harmonetu prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxior Napisano Luty 28, 2009 poczytaj ulotke!! bierzez 2 lata a nie wiesz jak działają tabletki?? sprawdź, może ci wcisneli wit. B zamiast pigułek antykoncepcyjnych!! :D co za idiotka :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxior Napisano Luty 28, 2009 poczytaj ulotke!! bierzez 2 lata a nie wiesz jak działają tabletki?? sprawdź, może ci wcisneli wit. B zamiast pigułek antykoncepcyjnych!! :D co za idiotka :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach