Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaa

Co mi jest???

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaa

Dzisiaj rano wstalam i poszlam do lazienki. Tam zrobilo mi sie nagle slabo izaczelo mi sie w glowie krecic.Polozylam sie szybko na ziemi bo nie mialam na nic sily...lezalam chyba tak z 3 minuty,cala bylam mokra od potu,jak troche lepiej sie poczulam poszlam jakos na czworaka szybko do lozka i sie polozylam....ale takie rzeczy mnei przerazaja,co jest??

Gość zmartwionaaaaaa
nie mam problemow z wysokim cisnieniem ew jakies 4 tygodnie temu chodzilam taka slaba...raz jak zmierzylam to mialam 80/60 ale pozniej to jzu bylo normalne...takze jak juz to moge miec za niskie

Gość zmartwionaaaaaa
biore witaminy codziennie vitaral...

Gość zmartwionaaaaaa
ostatnie dwa omdlenia to mialam tylko z powodow zbyt wysokiej temperatury na dworzu..... a teraz to nie wiem przez co

bo mi jak podskakuje to mam takie objawy jak ty, ale jak miewasz niskie to sobie walnij koniaczku ;) ale na serio idź do lekarza bo z ciśnieniem nie ma żartów (honorowym krwiodawcom podnosi się czasem cisnienie )

Gość zmartwionaaaaaa
bylam u lekarza juz wtedy jak bylo mi slabo i wlasnie mialam tamte cisnienie to za przeproszeniem gowno zrobili :o badania na mocz i krew....a ze akurat mialam jakies zapalenie to na to mi dala tabletki a ze mi slabo to w dupie miala :o potem bylam jeszcze raz bo wymiotowalam po tych tabletkach i moilam e nadal mi slabo itp... i co??dala mi jakies tabletki na zoladek a to ze mi slabo to jakby jendym uchem wlecialo a drugim wylecialo....bylam u dwoch lekarzy

Gość no wlasnie tez tak mialam
ostatnio

Gość wyszłam z falllll
potencjalne przyczyny: - spadek cukru we krwi (zbadaj cukier) - brak żelaza (morfologię krwi + żelazo) - coś z ciśnieniem - reszty nie wiem Ja miałam takie zawroty przy spadku cukru i przy anemii. Nawet jeśli bierzesz witaminy to możesz mieć anemię. Zbadaj krew.

Gość zmartwionaaaaaa
mialam robione badania 4 tyg temu na krew...nie mam anemii

Gość dsfjjnkjhjhj
ja tez tak mam . po prostu jak wstajesz z łózka , rób to bardzo powoli , nie gwałtownie. usiadz jeszcze na chwile dopiero wstan .