Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak

Facet mnie zostawił dla swojej ex. Ona jest starsza od niego o 10 lat

Polecane posty

Gość dlaczego tak

Co on widzi w takiej starej babie? Co ona może mu dać? :( Mówił , że jej nienawidzi a jednak do niej wrócił.

"Co on widzi w takiej starej babie?" - moze klase i kulture, ktorej tobie brak? :-o

Gość dlaczego tak
Ona ma 35, on 25. Byli ze sobą 5 miesięcy. To on ją zostawił. Mówił, że to nie była miłość z jego strony, a jednak do niej wrócił. Ze mną był dłużej.

Gość wezwijcie lekarza
teraz ty jesteś EX :-)

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
dobrze mu dupy dawala

Gość dlaczego tak
Wątpię by chodziło o seks. Nasz był udany , zawsze to podkreślał, że lepiej mu ze mną. Ja mam 23 lata. Nie chcę jej w jakiś sposób obrażac, ale ona nie za bardzo jest atrakcyjna.

Gość dlaczego tak
chłopak28 Już miał okazję z nią spróbować , chyba jakiś sens jednak w tym widzi, że do niej wrócił. :(

Gość podryw na hiphopowca
bo ja zostawił dosyc wyraznie pisze

Gość kwasss
Może Ją po prostu kocha i widzi coś czego Ty nie mozesz zobaczyc.

Gość dlaczego tak
Powiedział, że nie może dłużej się oszukiwać i mnie i zerwał. :( A ja go kocham i chce go odzyskać. Tylko on nie chce żadnego kontaktu ze mną i nie wiem co robić.

dziwny typ najpierw mowi ze nienawidzi pozniej ja kocha:O ale coz widac oni tak maja:P nic nie rob bo nic nie mazesz zrobic on dkonal wyboru i choc na rzesach staniesz nie zmienisz tego wiem jakie to trudne bo tez kiedys mialam taka sytuacje kochalam a musialam sie pogodzic z tym ze on ma inna..

Gość sdsdsdsd
ja w ogole nie wiem jak mozna byc z kims kto wczesniej byl z duzo starsza kobieta... przeciez to mowi samo za siebie, ze facet ma cos z garem nie tak. w sumie moglas sie temu spodizewac, nie dziwi nic....

Gość dlaczego tak
Myślicie, że on może ją kochać ? Mi mówił jeszcze kilka dni temu jak mnie kocha, planował przyszłośc i nagle taka zmiana z dnia na dzień?

Gość sdsdsdsd
facet to typowu bezwartosciowy ruchacz, najpierw byl z nia, pozniej z tobą, z oboma sypial. jak to swiadczy o tym facecie???? z kim ty sie zadalas, gdzie ty masz oczy dziewczyno? szukaj sobie wartosciowego faceta a nie ogladasz sie za takim dnem

Gość sdsdsdsd
odpusc sobie dziewczyno tego skurwiela!!!!!!!!!!! nie badz glupia. po co chcesz do niego wracac???? glupia jestes czy co.

Gość alamara
a dlaczego uwazacie, ze jezeli facet jest ze starsza kobieta to juz musi miec cos z glowa nie tak??? zalosni jestescie.A moze ta kobieta jest inteligentniejsza i ma cos w sobie czego wyraznie autorce brak dla jej ex.

Gość sdsdsdsd
sama jestes zalosna. juz nie chdozi nawet o to, ze byl ze starsza kobietą. ale od razu widac, ze gosciu jest jakis plytki, skoro najpierw sypial z tamtą, znudzila mu sie, zaczal krecic i sypiac z autorka watku. dno nie facet, typowy ruchacz. no ale co kto lubi

Gość dlaczego tak
sdsdsdsd Jak możesz oceniać kogoś, nie znając osoby? Nie jest bezwartościowym ruchaczem. To nie jest typ zaliczający łatwe panienki. Odpuszczę, choć będzie ciężko. Możliwe , że ją kochał cały czas tylko bał się tej różnicy wieku. Ciekawe tylko co on w niej tak naprawde widzi :-o

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu=/
ona jest dojrzala a ty siusiumajtka!ona kobieta ty dziewczynka!oto co mu sie w niej podoba!

Gość ile ze soba byliscie
? on sie z nia kontaktowal?

Gość dlaczego tak
My byliśmy razem 9 miesięcy. On się z nią nie kontaktował podobno wcale. Ona do niego czasem coś pisała i go to wkurzało.