Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaśpiefammmmm Tobie

Nieźle.... /

Polecane posty

Gość szpiegowiec
Chyba wiem, skąd ta "oazowa maniera" żpiewania :D http://www.youtube.com/watch?v=-SbGIT3B_ak&feature=related To przecież oni ;) Do tego pierwszy taniec z dirty dancing http://www.youtube.com/watch?v=n4_TD3gUcHc&feature=channel_page Do kompletu brakuje tylko, żeby młoda zaśpiewała "Cudownych rodziców mam" ;p Całe to wesele jakieś takie mega wyreżyserowane jak dla mnie... :P I o ile jeszcze pan młody robi na mnie pozytywne wrażenie, to pani niestety wydaje mi się potwornie zmanierowana i do tego na maksa zestresowana, żeby wszystko było idealnie...

Gość szpiegowiec
Hehehe, i jeszcze białe gołębie wypuszczali po ślubie....no masakra :P

Gość TereFereeeeKuKu
No tak ....i znów opinii własnej negatywnej nie można mieć. Bo jak się coś zjedzie bo jest niefajne, to zjadą NAS, że za ostro jedziemy. A właśnie, że chała straszna z tym wrzuceniem tego filmiku na Youtube!!!!!, w końcu co z tego, że weselno-ślubne filmiki - to ma znaczyć, że wyciskacz lez bo jesteśmy w tej samej sytuacji? I to znaczy, ze fajne i można? Pewnie, ze MOŻNA ale liczta się ludziska z krytyką. A jak nie chcecie krytyki, to zostawcie taki filmik sobie i w prezencie babci i Rodzicom i niech się zachwycają i nawet rycza przy tym!!!!!

nie krzycz tak, bo ci zylka peknie. zrob cyrk na swoim slubie i weselu i pozwol nam go skomentowac :) obiecuje, ze pierwszy cie skrytykuje :D

Gość TereFereeeeKuKu
Nie Kumam - Ty faktycznie nie kumasz - ja nigdzie przecież nie pisałem, że chcę zrobic cyrk na swoim ślubie.

Gość Dalera
Ma może dziwne pytanie, ale czy ta dziewczyna jest niedowidząca/słabowidząca? Może się mylę, ale w podziękowaniach mowi o kims kto wprowadzil ją w świat niewidomych. Moze ma niewidomego przyjaciela, albo pracuje z niewidomymi? Chyba ze sama jest niedowidzaca. Oczy dziwne ma.

Gość zostaw go
o matko, ten taniec to pobil wszystko, co za wies no i wies wrzucac to na you tube

Gość Boriana
Ma może dziwne pytanie, ale czy ta dziewczyna jest niedowidząca/słabowidząca? Może się mylę, ale w podziękowaniach mowi o kims kto wprowadzil ją w świat niewidomych. Moze ma niewidomego przyjaciela, albo pracuje z niewidomymi? Chyba ze sama jest niedowidzaca. Oczy dziwne ma. Faktycznie cos o tym mowi. Ktos zwrocil uwage?

Gość upppppppppper

Gość Boriana
Polka1973 głucha jestes? Popatrz raz jeszcze i posłuchaj. W 0:44 mowi o babci i swiecie modlitwy, ale w 1:14 mowi o swiecie niewidomych.

Gość A Polka1973
myslala, ze jak duzymi literami napisze to zablysnie ;-)

Gość upppppppppper

no i oczywiście nick pomarańczowy bo w tym kolorze obraża się z łatwością. Generalnie wolę być głucha niż tchórzliwa...

Gość A Polka1973
nie tylko głucha, ale jeszcze przemądrzała- "nie w świat niewidomych, ale w swiat modlitwy" ;-). A to dobre ;-). Udało Ci się "wymądrzyć" ;-)

Gość A Polka1973
kiedy nie mam nicku czarnego :-). Lepiej niz ktos powie czy ta dziewczyna jest slabowidzaca? Jak myslicie?

Gość A Polka1973
*niech ktoś

A Ty Polka to masz szczęście. Co jakiś czas jakies wredne g... sie do Twoich wypowiedzi przyczepi. Tu jakąś kuźwa Alfą i Omegą trzeba być, żeby wypowiadać sie na tym forum bo same mądralińskie się tu wypowiadają. Dlatego ja najczęściej siedzę cicho i czytam. Bo dla niektórych - faktycznie zwłaszcza \"pomarańczowych\" to nawet klikanych słów szkoda. Zaznaczam - pisałam do Polki i w dupie mam wasze komentarze wredne baby.

Gość Dalera
Może powiecie ze się czepiam, ale ciekawi mnie czy ta dziewczyna jest niedowidząca. Jakies może i troche dziwne oczki ma. Co myslicie?

Ten pierwszy filmik to mnie trochę wzruszył no bo sobie tak pomyślałam, że jesli odważyła się zrobić cos takiego dla meża musi go strasznie mocno kochac itd. ale jak zobaczyłam te dwa kolejne filmiki, to nawet ich do konca nie oglądałam bo dla mnei to juz przesada i za bardzo wyreżyserowane naprawde te wesele, ten pierwszy taniec te podziękowania i teraz jeszcze dodac te spiewanie to juz troche przegięcie, dla rodzicow pownien młody zaspiewac:P heheh no i trochę ta młoda śmiesznie co chwila tymi oczami przewraca jakby się nei cierpliwiła albo była strasznie zazenowana:P

Gość Dalera
olivvia heheh no i trochę ta młoda śmiesznie co chwila tymi oczami przewraca jakby się nei cierpliwiła albo była strasznie zazenowana myslę, że to przewracanie oczyma to właśnie oznaka niedowidzenia. Ktos się ze mną zgodzi?

Gość upppppppppper

Dalera, teraz się Olivvi przyczepiłas - weź Ty idź się kultury albo cierpliwości naucz, bo nie wiem co bardziej Ci potrzebne... Olivvia - zgadzam się.

Gość Dalera
Golllumica chyba mnie zle zrozumialas, nie przyczepilam sie bez powodu. Olivvia jako jedyna zwrocila uwage na moje pytanie. Moze je powtorze- czy ta panna mloda jest niedowidząca? A Olivia tak jak ja zwrocila uwage na nieco dziwne oczy, dlatego sie pytam. Bede sie uczyc i kultury i cierpliwosci :-)

Gość chyba się
z niepełnosprawnej wyśmiewacie idealne kafeterianki z tego forum

Gość Wiecie co Baby
Przestańcie wjeżdżać na uczucia kefeteriowiczek. Piszecie, czy piszesz, jakby dziewczyna była bez ręki czy nogi i ktos śmiał się z Jej kuśtykania podczas śpiewania. Ja tam nie zauwayłam, aby miała coś z oczami a jeśli nawet jeśli jest z Jej oczami coś nie tak, to chyba nie jest tak źle, skoro Męza i gości widzi, a do tego tańczy Dirty Dancing (swoją drogą też beznadziejnie). Więc może nie róbcie z Niej od razu niepełnosprawnej. W pewnym momencie śpiewania dziewczyna zaczęła fałszować (co ze wzrokiem raczej nic wspólnego nie ma) i rusza się beznadziejnie tak przy śpiewaniu jak w tańcu i co tu jest wielką aferę robić, że ktoś się z niepełnosprawnej śmieje?!!!

Gość czy w koncy ktos sie wypowie
czy jest to osoba niewidoma? Wiecie co Baby od razu widac, ze zielonego pojęcia nie masz o niepełnosprawnościach.

Gość Ty weź się uspokój
i przestań się tu rzucać jak pchła na grzebieniu i jeśli tak cie dręczy to pytanie to napisz je do samej zainteresowanej, bo tu chyba nikt jej raczej nie zna osobiście i Ci kuźwa nie odpowie!

Gość pierwszy taniec
za to pierwszy taniec mieli super