Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

ROZMIARÓWKA STANIKA LUB BODY MarksSpencer

Polecane posty

Gość no to ładnie...

mam pytanie; czy wiecie jak jest z rozmiarówką bielizny-staniki, body w tej firmie? Chce kupić sobie body w internecie, wypatrzyłam nawet taki-rozmiar 85B.Body ma wyprofilowane miseczki by już nie zakładać stanika. Podałam sprzedawcy swoje wymiary i wychodzi na to,że będzie pasowć. Ja mam ok.86-89 pod biustem i w biuscie 100 cm, i noszę zwykle 85b,80c,85 c,zalezy od firmy;). Body,które chce kupic ma 86 pod biustem, ale zastanawiam się,czynie będzie za luźne,ale z drugiej strony nie może być takie obcisłe jak stanik;) poradźcie mi prosze,jakie macie doświadczenia z rozmiarówką dla tej firmy i staników i body

Ekhmmmm... Ile masz pod biustem jak zmierzysz ściśle i na wydechu? Obwód 85 jest dla kobiety mającej pod biustem ok. 95 cm (i więcej) - staniki się przecież bardzo rozciągają ;) Założywszy, to 86/100 to prawidłowy pomiar to powinnaś nosić brytyjskie - czyli i w M&S -75(34)E, a polskie 75G ;) Ewentuanie, ale to już w stanikach bardzo ściśliwych, bryt. 80(36)D Aha, Mozesz podlinkować to body, bo nie bardzo wiem o jakie Ci chodzi? :)

best_bra - wysłałam Ci maila, nawet dwa bo pierwszy poszedł na nieprawidłowy adres, dostałaś coś? odpiszesz mi? proszę... (pisałam z konta na gmail M.B)

Ziarnko piasku, widziałam :) Postaram się odpisać jeszcze dziś, ale później, OK? :)

ooo, super, będę czekać :) zalezy mi na Twojej opini bo jutro zamierzam się wybrać do Bravissimo i chcę wiedzieć o co prosić i jak uzasadniać swój wybór :P a mam katalog Bravissimo i myślałam o: 1. Panache Lily (turkkusowa, mmmm:) ) 2. Panache Harmony Balconette Bra 3. Panache Tango Balconette Bra albo Tango Plunge nada się coś z tego dla mnie na pierwszy raz? i zaczełam uświadamiać koleżankę która jest \"mniejsza\" ode mnie o hmmm... sporo bym rzekła a stanik nosi z obwodem 80 :O zaraz jej wyślę co trzeba do poczytania ;) :P