Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuiyouy

lęki z dzieciństwa

Polecane posty

Gość poiuiyouy

mieliście takowe? jeśli tak, co to było? mnie zawsze starsza siostra straszyła boogeymanem - do dzisiaj nie potrafie sie pozbierac i rzadko kiedy usypiam ze zgaszonym swiatłem:P

Ja się bałam potwora spod łóżka. Ale wiem, że nie ja jedna miałam taki lęk. No i ciemność - do tej pory się boję...

Gość poiuiyouy
ramagga - potwór spod łóżka, z szafy, z ciemności to własnie boogeyman:D a myslałam, ze to ja jedyna jestem taka nienormalna i boje sie ciemnosci...w wieku 22 lat:O

Nie, to nie jest BOOGIMAN czy tam boogeyman, tamten potwór upierdala nogi i ręce jak wystawisz za łóżko...

Gość iugiuvi
ja się bałem w dzieciństwie strasznie ciemności, bałem się po ciemku zasnąć, każde skrzypnięcie czy trzask powodował panikę, a dziś???????????? dziś kocham ciemność, uwielbiam noc jestem jak sowa czy nietoperz

Gość poiuiyouy
no własnie, tojest boogeyman z tym ze on oprócz nóg czyrak pochłaniał całe ciało

O mamuśko, a pamiętacie tę historyjkę, opowiadaną na koloniach o tej dziewczynce, która jak się bała, to wystawiała rękę za łóżko, by ją pies polizał i to ją uspakajało. A jak poszła do łazienki, to tam był jej martwy pies w wannie i kto w takim razie ją lizał po ręku...? Kurde, zaczynam się bać :O:O:O:O

Gość niesamowiteee
miałam tak samo, że jak wystawie ręke albo noge za łóżko albo spod kołdry to coś mi ją odryzie albo odrąbie :-p Choć mam 20 lat dalej potrafie mnieć jazdę jak coś skrzypnie w pokoju, gdy jest ciemno. Dobrze że umiem sie z tym kryć, bo już by mnie zamkneli w pokoju bez klamek..

O mamuśko, a pamiętacie tę historyjkę, opowiadaną na koloniach o tej dziewczynce, która jak się bała, to wystawiała rękę za łóżko, by ją pies polizał i to ją uspakajało. A jak poszła do łazienki, to tam był jej martwy pies w wannie i kto w takim razie ją lizał po ręku...? Kurde, nie byłem w życiu na koloniach, więc nie znałem... Fajniusia historyjka :)

Gość poiuiyouy
ja pamietam, że ze szpitala psychiatrycnego uciekł szaleniec, który mógł znajdywac sie w okolicy domu pewnej staruszki. ta pozamykała okna i drzwi, poszla spac, pies polizał ja po rece...po chwili usłyszała kapanie - poszla do łazienki, zobaczyła martwego psa w wannie i na lustrze napis 'nie tylko psy potrafia lizac' ile tych historii było...

Gość poiuiyouy
*ja pamietam taka wersje tej historii i pamietam wywoływania duchów na koloniach...oczywiscie nic nie wywrózyłysmy, ale potem strach przez cała noc, ze duch w pokoju grasuje. kończyło sie na tym, ze w 7 spalysmy razem w jednym łóżku:P

Gość Mysle
a ja balam sie kritersow takich potworzaastych kulek z filmu, ze ida za mna i mnie zjedza no i oczywiscie laleczki czaki

Gość mawronka na odwyku
nie zasnę :o:o:o

Gość niesamowiteee
ja miałam jeszcze schizy z tym że jak sie spojrzy o północy w lustro to sie zobaczy odbicie swojego przyszłego męża, a za plecami będzie stał diabeł czy jakiś potwór :-p Pamietam jak sie obudziłam kiedyś w nocy, miałam z 8 lat strasznie chciało mi sie do łazienki- spojrzałam na zegarek, było przed 12.. Musiałam odczekać z pół godziny :-p

Gość poiuiyouy
laleczka chucky, zapomniałabym:) mam wielka kolekcje lalek z porcelany i zawsze bałam sie, ze mnie zamorduja, gdy bede sama w domu zreszta wiekszosc czasu przesiedziałam na balkonie, bo cholernie sie wszystkiego bałam...nawet draculi i frankensteina:D

Gość poiuiyouy
niesamowite - a znasz historie Krwawej Mary? Jesli spojrzysz w lustro o północy, powiesz 12 razy Krwawa Mary, to owa Mary do ciebie przyjdzie i cie zamorduje próbowałam i nie podziałało:O:D

Jak mialam 4 lata brat sila trzymal mnie przed TV i kazal patrzec, jak Laleczka Chucky zabija. Balam sie w ciemnym pokoju sama siedziec przez kilka lat... a teraz Laleczka to moja ulubiona komedia :D

Gość poiuiyouy
dearmissjc - miluśkiego miałas brata:P ja do tej pory drze ogladajac laleczke chucky:D

Oj, kobietki.... Ja teraz wiele bym dał, by w życiu coś mnie naprawdę nastraszyło Np rozmawiam z dziewczyną, ona się odwraca,a po chwili widzę jej twarz całą w rozkładzie... Charczy i chce mnie pożreć... Ja uciekam... Kocham horrory i fajnie byłoby przezyć jeden w realu...

Gość niesamowiteee
tego nie slyszałam, ale pamietam że czytałam pare lat temu w jakiś magazynie typu wróżka czy inne dziwadło :-p że jak sie długo patrzy w lustro i postawi sie przed nim zapaloną świeczkę to można mieć jakas wizje :-p Kiedyś tak spróbowałam, w mroku patrzylam w lustro jakieś 10 minut, pewnie już miałam zwidy, ale na serio przestraszyłam sie w pewnym momencie swojej twarzy, jakby patrzył na mnie ktoś inny :-o pamietam jeszcze historie o czarnym kocie, którego trzeba było złapać za ogon i obkręcić sie z nim 3 razy- mój brat brutal tego próbował :-o bez żadnych efektów, oprócz paru zadrapań :-p

Jak bylam mala to moja znajoma opowiedziala mi historie i bialej i czarnej damie. Bralo sie lustro i trza bylo powiedziec 'biala damo, wzywam cie!' i wtedy z lustra wychodzila biala reka, chwytala cie za szyje i dusila. Zeby ja pokonac, trza bylo polac ja woda z sola. Czarna dame wzywalo sie podobnie, tylko ze ona cala z lustra wyskakiwala i gonila cie z nozem, i nie dalo rady sie jej pozbyc. Wzywalam obie i niestety nie ujrzalam zadnej :P