Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuiyouy

lęki z dzieciństwa

Polecane posty

poiuiyouy- nie wierz w Diabła A co do tej Annymichell, czy jak jej tam, -no, tej dziewczyny niemieckiej, ,,oryginału" to zwykła epilepsja i schizofrenia Wielu ludzi się dało nabrać w jej opętanie.... Krzyki|??? Myślicie, że laska nie potrafi ryczeć growlem?? Posłuchajcie Arch Enemy i mistryni- Angeli Gossow- ta to dopiero sprawia wrażenie opętanej.....:)

Tak do reklam wtrącę.Reklama simplusa jest dla mnie zabawna. A ja lubię reklamę biedronki, jak to ananas wyszedł z puszki... i ta złowroga melodyjka, a tej z pepsi nie widziałam... A! Pory z muminków, spoko, hehehe Jak byłam małą to się niczego nie bałam, miałam tylko jeden straszny sen, że dźwięk mnie goni a ja uciekam po cienkiej nitce a on im bliżej tym niższy...

Ja lubiłam Miasteczko Twin Peaks (czy jak to się pisało) A z lustrem miałam taką akcję, że kiedyś, tak na maksa zaczęłam się wpatrywać, i nagle moja twarz zaczęła się zmieniać i przybierała wygląd chyba wszystkich osób które znałam po kolei. I ja się tak wpatrywałam długą chwilę i te twarze tak się zmieniały... Aż się tak ocknęłam, dziwne to było...

Malenki Freddy, dobree ! kurde, chcialam kiedys sciagnac ten film, ale nie bylo go nigdzie, zaraz zlookam sobie na YouTube :D a ja sie kiedys w nocy obudzilam, chcialam zawolac mame, ale nie moglam wydobyc z siebie dzwieku ;p przestraszylam sie, przytulilam do brata i co? w morde dostalam od niego jeszcze :D

Aaa, Szatan, obejrzyj sobie Guinea Pig :D Obrzydliwy Snuff Movie :D Tam dopiero Japonce torturuja :D

Dobre, hehe, tego się nie spodziewałam, myślałam, że się pokruszą, albo ręce będą w tej lodowej ścianie...

A japońce mogli tak robić, oni są kosmitami z innej galaktyki

Najbardziej przeraża mnie ludzkie cierpienie, nienawidzę takich chorych filmów, gdzie pokazane jest tylko jak można krzywdzić drugiego człowieka :O

Ciekawy od strony technicznej sposób tortur, ale nic nie przebije tortury ze szczurem w metalowym garnku, , jaka stosowano w Wietnamie ... A Guinea Pig właśnie planuję od dawna... Ale to ściema- przecież snuff y są zabronione i nie wiadomo, czy istnieją...- chodzi Ci pewnie o film gore...

wiem, ze sa zabronione ;) ale te sa wlasnie stylizowane na takie :D czytalam nawet, ze keidys jakis aktor z Hollywood obejrzal sobie swinke i myslal, ze to jest prawdziwe, znaiosl wiec tasme do FBI i robili dochodzenie. i sie wydalo, ze ten snuff to sciema ;p

Gość niesamowiteee
przypomniało mi się co apropos the others, kiedyś z moim kuzynostwem bawiłam sie w pustym domu pradziadków, który stał obok domu dziadków. Znaleźliśmy tam jakieś pamiątki, albumy, a wśród nich zdięcia zmarłych osób, w trumnach, na łóżku, z pogrzebów. Dziwne to było

moja babcia ma zdjecia z pogrzebow schowane w kopercie. mama nigdy nie pozwalala mi do tej kopert patrzec jak u babci bylam, wiec tylko czekalam na okazje, zeby wyszpiegowac, co tam babcia chowa.

Gość niesamowiteee
a o co chodzi z tą guinea pig i torturą ze szczurem?

DearMissJC - jejciu, ja widziałem 6 zmarłych, mam mnóstwo zdjęć z pogrzebów obu dziadków Nawet żartowałem, że dziadek za życia tylu fotek nie miał.... Normalnie w albumie, obok moich Zero sensacji, normalna sprawa...

Gość ja sie do dzisiaj boje
psychopatow i pajakow a wiem ze sa i to jest najgorsze

A ja mam extra zdjęcie rodzinne po dziadku, z jednego końca mała dziewczynka kręciła głową podczas robienia fotki i świetnie się zamazała jakby była opętana, a na drugim końcu jakiś starszy pan z bardzo długimi siwymi wąsami wywalił oczy tak, że tylko białka widać, reszta rodziny zadowolona, zdjęcie czarno białe z lat dwudzietych.

snuff to tzw filmy ostatniego tchnienia. polegaja na tym, ze nagrywane sa sceny, w ktorych w wymyslny sposob zabija sie ludzi. np w jednej z czesci guinea pig japoniec ubrany w mundur wojskowego porywa kobiete, oglupia ja narkotykiem, po czym na wpol swiadomo rozkraja na czesci. na koncu wylupuje jej oko, oblizuje je i placze ze szczescia, ze widzi cos tak pieknego... popieprzone ogolnie.

A ja mam osobny album ze zdjęciami z pogrzebów. Sama impreza niespecjalna...

Chore... Jak coś takiego można w ogóle oglądać... :O:O:O:O:O:O:O

*świadomą miało być ;) Wiesz Satanistyczy, ja wtedy mala bylam i mama sobie nie zdawala sprawy z tego, ze malego szatanka w domu ma ;p tez nic niezwyklego w tych zdjeciach nie widzialam ;) sa jeszcze Mondo Movies, zapisy archiwalne z krwawych akcji policji, ale takiego czegos nigdy nie widzialam...