Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem ci

zwiazki na odległość

Polecane posty

Gość powiem ci

kocham go on mnie , ufamy sobie, ale nagle rozlaczyla nas odleglosc i pasja...w jakim stopniu moge byc naiwna ze to przetrwa?

Gość GULLIBILITY
w połowie :P

Gość powiem ci
do dupyy z tym ;/ zwiazek na odleglosc to tylko milosc platoniczna :(

Gość cukiereczek.
na odleglosc... ale dokladniej?? ja od 4 lat jestem z chlopakiem z czego przez 2,5 roku studiuje w oddalonym miescie i widzimy sie srednio raz na dwa tygodnie, no ale wkoncu sa telefony, darmowe rozmowy, internet

Gość powiem ci
dokladnie to 319 km od siebie.Ja gorzów on wrocław.pewnie ze sa telefony internet;/ tylko na smsy i gadanie to idzie zdycydowanie za duzo raz na tydzien trzeba doladowac po 30 zl tak to szybko leci z karty;p.Do internetu narazie ma marny dostep;/ przeciesz to jakas paranoja, nie wierze w zwiazki na odlegość.tymbardziej ze bylismy bardzo symbiotycznie zwiazani i tak nagle , czar prysl eh..

Gość powiem ci
'Byc albo nie Byc';D

Gość cukiereczek.
jesli telefony rozwiazaly by sytuacje to jest w simplusie cos takiego ze jak doladujesz za 50 zl to mozesz rozmawiac z wybrana osoba za darmo do oporu a kaskazostaje na koncie (my wlasnie z tego korzystamy)

Gość sk346
ja Polska, On obecnie Afryka...nie widzieliśmy się już 5 m-cy...:( jesteśmy razem 2 lata

Gość powiem ci
nie wiem czy by rozwiazaly, bo telefon nie zastapi kontaktu fizycznego tzn widoku drugiej osoby,dotyku, rozmowy twarza w twarz,tulenia ,brakuje mi tego :( ale dzieki za informacje;D mam telefon w simplusie;p napewno z tego skorzystam