Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagulinka

DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJĘ!!! TAK MI ŹLE!!

Polecane posty

Gość gagulinka

:( pocieszcie...

Gość gagulinka
dzięki, nie ma to jak zrozumienie

Gość mawronka na odwyku
to ty mnie pociesz😭

Gość gagulinka
no przecież to ja prosze o pocieszenie! a poza tym odwykami się nie zajmuje. po prostu jest mi źle...nie widzę swojej przyszłości a mam już 26 lat:(

Gość mawronka na odwyku
na odwyku- bo mam zablokowany czarny nick.

Gość hffhfj
Gagulinka napisz cos wiecej o swojej sytuacji...

Gość gagulinka
coś więcej? więc jak juz wspomniałam mam 26 lat, skończyłam marne studia i nie mogę znaleźć dobrej pracy, a bardzo chcę do czegoś dojść i osiągnąć jakis sukces zawodowy. pracuję jako kelnerka. nie mam żadnych funduszy na otwarcie własnego biznesu. mój chłopak woli dzisija siedzieć z kolegami i oglądac jakiś mecz niż ze mną:( smutno mi po prostu, tu gdzie się przeprowadziłam nie mam żadnych koleżanek.

Gość oceniacz tematóff
heh, to mzoe zrób jakieś studia podyplomowe albo coś ... ..

Gość gagulinka
zrobię, to już postanowione, ale dopiero jesienią ruszą. a poza tym musze na nie zarobić najpierw.

Gość oceniacz tematóff
mzoe bedzie dobrze, idz na jakas podyplomówke, mzoe dostaniesz lepsza prace , zmienisz otoczenie , poznasz nowych ludzi itp....

Gość nadajesz się do wszystkiego
tylko kraj i ludzie są w Polsce POyebni

Gość Agatona
Też się przeprowadziłam,nie mam koleżanek i żyję.Zajmij się czymś-dowiedz się czy w twojej pracy jest możliwość awansu,albo poszukaj czegoś innego jeśli jej nie cierpisz.Własny biznas-poczytaj na necie jak się to robi,następnie możesz się udać do Urzędu Miasta i spytać o dotacje unijne na pierwszy biznes.Z chłopakiem szczerze porozmawiaj,a jak nie da rady,to w ostateczności można zmienić chłopaka...Poza tym można czytać,surfować po necie,pomagać bezdomnym zwierzakom,gotować-jest dużo sposobów na spędzenie wolnego czasu.I nie pisz że się do niczego nie nadajesz-skończyłaś studia,zawsze jakiś sukces :)

Gość w koncu wszystko się
ułoży. Na pewno były takie chwile kiedy czułaś się szczęśliwa i jeszcze się pojawią. Czasem musi być gorzej żeby później mogło być lepiej. Ważne są tylko te dni ,których jeszcze nie znamy ;) Jeżeli postanowisz sobie coś( np. zrobić te studia podyplomowe , a może inny kierunek? , znaleźć sobie lepszego faceta itd) i będziesz uparta to powinno się udać. Już jak podejmiesz pewne kroki w tym kierunku to poczujesz się lepiej bo będziesz miała poczucie ,że dążysz do jakiegoś celu. Twoje życie nabierze perpektyw

Gość gagulinka
bardzo wam wszystkim dziękuję! z całego serca! jesteście kochani, ale dziś mam doła i chyba nic tego nie zmieni. najlepiej zrobię jak pójdę spac to może rano obudzę się z innym nastawieniem do życia. jeszcze raz dziękuję.

Gość Karierowiczka z dyche
wyluzuj, miłego dnia nie przejmu sie tak :) zmaina otoczenie czasme pomaga, nie od razu krakó zbudowano :)! głowa do góry

Gość należę do MENSA
Twoje testy są dla idiotów. Żaden kandydat nawet nie kliknie. Nie powinien...