Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja25

Podkład muzyki ze shreka na ślub...

Polecane posty

Gość takasobieja25

Na you tube naoglądałam się takich podkładów są super mój brat miał taką wstawkę na ślubie było boskie.Macie dostęp do takich filmów? Wrzucajcie plis!!!!

Gość schreck w kościele
to może jeszcze do kompletu dorobić fotoreportaż z nocy poślubnej, to ponoć teraz bardzo jazzy... a serio mówiąc - paw jakich mało... bleeeeeeeee

Gość dghdfhbgfhdfhdfhfdg
ja miałam podkład muzyki ze shreka na kasecie ze studniówki, to był podkład kończący całą zabawe "przezyjmy to jeszcze raz":) świetnie wyszło, ale to byla studniówka a nie ślub...

Gość ja mysle ze jesli ma byc jako
podklad na płycie z wesela to ok, ale do kościoła kompletnie nei pasuje ślub to ślub jest to sprawa taka raczej duchowa, więc uwazam ze trzeba zachowac troche szacunku do tego całego sakramenu, ale juz wesele jest calkowicie dla przyjemnosci i tam jesli chcesz czy na pierwszy taniec czy jako wlasnie podklad na plytke moze byc super a mozesz da linka o którą piosenkę ci konkretnie chodzi??

Gość takasobieja25
czy ja napisałam ,że do kościoła? Co za tępe strzały siedzą na tym kafe?????Jest wesele ludzie się bawią i potem wstawka:"za górami ,za lasami żyła sobie piękna królewna itd...potem kamera na młoda no super coś innego zresztą wpiszcie film shrek w youtube i zobaczycie sami!!!!

Gość takasobieja25
argumenty pojebana jesteś nie przemawiają do mnie szkoda mi takich ludzi.... :P

Gość wy złamasy kutane

Gość purpleday
Ślub i wesele to nie jest to samo! Więc autorko zastanów się zanim kogoś wyzwiesz, sama piszesz najpierw o wstawce na ślubie, później o jakiejś zabawie na weselu.

Gość blackcat
do takasobieja25 czy ja napisałam ,że do kościoła? Tak, napisałaś :D bo ślub to w kościele a w zabawa po to jest WESELE :D wychodzi że Ty jestes tępą strzalą :P i to bardzo :D

autorko sama mas zjakies ograniczenie bo wyraznie w twoim poscie dwa razy pada slowo slub :-/ wiec naucz sie najpierw przelewac logicznie swoje mysli a potem krytykuj bo narazie sama na glupka wyszlas. slub to nie to samo co wesele

Gość Majapszczółkamaja
chyba się potnę :P

Gość takasobieja25
dobra tępe strzały chodziło mi o przyjęcie w sumie nie do końca,nie kumacie bazy i jak ktoś będzie oglądał Wasze wesele to się zanudzi na śmierć:P tego Wam życzę hehe

Gość ja też mam
my może tępe ale ty za to pusta i głupia strzałka :0 :) :P

Gość takasobieja25
a ja w płacz :P smutasy jedne!!!

Gość takasobieja25
Wielkie oburzenie ,że na ślubie takie rzeczy straszne a Wy idziecie ludziki do Kościoła ślub brać a pojęcia nie macie kiedy wstać,co powiedzieć ...żal ...

Gość hahahnielekok
tępe strzały wydygały :P