Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcmer

kto miał szypki ślub przez ciąże

Polecane posty

Gość mcmer

I jak to u was wyglądało po ilu miesiącach latach wpadłyście. W ciąży brałyście ślub czy po ?? ile miałyście lat jakie wykształcenie i jak sobie teraz radzicie mąż pracuje rodzice coś pomagają??.I jak powiedziałyście rodzicom teściom ?? ( ja sie boję że tak może być)

Gość ja nie byłam w takiej sytuacji
ale znam takie pary. Ze swojej strony jestem absolutnie przeciwko ślubom ze względu na dziecko, małżenstwo mojej sąsiadki z takiego wlasnie powodu rozpadło sie po roku i teraz się szczerze nienawidzą. Brat mojej koleżanki ożenił sie juz po tym jak dziecko się dopiero urodziło, ale oni są juz obre pare lat razem, on konczy własnie farmacje, ona młodziutka, po liceum, nie wiem czy coś robi obecnie. Moja kuzynka urodziła w wieku 18 lat, ojciec dziecka tez ma tyle, nie pobrali się. Ona mieszka z rodzicami, mon przychodzi jako jej chlopak. Na razie się uczą, slub dopiero w przyszlości. Ja uważam że jeśli się wpadło z kimś z kimś się jest od lat i chce się byc z ta osobą to ja bym wzieła ślub ale raczej dopiero po. Nie ma dla mnie nic gorszego niż ciężarna przed oltarzem w białej sukni. Jeśli zas macie byc ze soba tylko ze względu na dziecko to daj sobie spokój

Gość już mam dosć
ja znam kilka takich małżeństw. 1. Zamożni, niby szczęśliwi, ale ma się wrażenie, że jakby nie ciąża to nie byliby razem. Są po ślubie jakies15 lat, takie małżeństwo 'z przyzwyczajenia'. 2. Wpadli jak ona miała 18 lat, była po zawodówce. Wzięli ślub jak była chyba w 3 miesiącu. Zamieszkali u jego rodziców (mieli swoje 2 pokoje, kuchnię i łazienkę), mieszkali tam przez ok 10 lat, ale w tym czasie postawili i odpicowali swój własny cudny domek. Teraz sapo ślubie akies17 lat i są mega szczęśliwi. 3. Rodzice mojej koleżanki, małżeństwo z wpadki, ale szczęśliwi, szanują się, nawet sobie jakieś romantyczne wyjazdy fundują. 4. Moja koleżanka - ślub w wieku 18 lat, z rok później rozwód. Jeśli jest ciąża+ obustronna miłość to brać ślub, bo jakos siewszystko ułoży. Jeśli nie ma miłości z obu stron, to lepiej nie ryzykować.