Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania1

Suknia ślubna. Proszę o rady.

Polecane posty

Gość mania1
Mnie najbardziej podoba sie góra :) Ładnie eksponuje zgrabna talie :)

Gość plum srum
Sliczna. Taka niby skromna, a jednak taka nie skromna :P Szczescia zycze.

Gość anik...
ta suknia jest naprawde bardzo ładna

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
baaaaaardzo ladna :)

Gość sliczna suknia serio
Moze lepiej szal niz bolerko, a wlosy rozpuszczone, ulozone w nieregularne, duze fale :)

Gość mania1
Tez myslałam nad falami :) Mam długie brazowe wlosy wiec powinno pasowac :) A co do bolareka lub szala. hmm nie mam pojecia :P

Jejku, no ale dziewczyna pisze przeciez JAKĄ ma figurę i pomimo tego, że ta sukienka też nie jest w moim typie, to uważam że na figurę o jakiej pisze autorka jest idealna. Bo nie o gustach przeciez tu teraz jest dyskusja. Kreacja jest bardzo elegancka i ma naprawdę swój urok. Uważam, ze świetnie zakryje szersze biodra. Bedziesz wyglądała jak królewna z bajki :) A\'propos bolerka, to uważam, że w ogóle nie jest ono konieczne. Zastanów się autorko czy bardzo chcesz je mieć. Ja zamiast bolerka (które jest w zestawie) zmieniłam opcję na doszycie cienkich ramiączek - chodziło mi chyba o dobre samopoczucie. Jeśli jednak bardzo uprzesz się przy opcji bolerka, to chyba wystarczyłoby atłasowe, bez zdobień, na krótki rękawek.

Gość mania1
Dziekuje Polka1973 :) Wlasnie mam duze biodra i nie chialam zeby to byla moja wada tylko zaleta :) Mam nadzieje, ze bede sie podobac mojemu mezowi w tym pieknym dniu a co najwazniejsze sobie :) Co do bolerka. Mysle ze tak jak mowisz zwykle na krótki rekawek. Myslałam tez nad stojacym kolnierzem. ale tu jeszcze sie zastanowie :) Dziekuje wszystkim za pozytywne słowa :) Pozdrawiam serdecznie.