Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena____

Nauczyciele - pytanie do Was

Polecane posty

Gość magdalena____

Witam, Mam pytanie do nauczycieli, mam nadzieje, ze znajdzie się ktoś chetny odpowiedziec na moje pytanie. Chcialabym spytac, ile zarabia nauczyciel stazysta, zatrudniony na pelny etat? I jak zmienia sie pensja wraz ze wzrostem stazu pracy (czyli po przejsciu na nauczyciela mianowanego itd). Mam nadzieje, że znajdzie się ktos chetny odpowiedziec na moje watpliwosci :) Pozdrawiam

Gość magdalena____
moze ktos jednak wie? Ma w rodzinie nauczyciela, lub sam uczy? Bardzo mi zalezy.

Gość aha i ach
i skladki rózne, emerytalne zdrowotne i pieron wie jakie jeszcze :O

nie ma co, kokosy zbije na byciu nauczycielem :D chyba wyjade za wczasu gdzies za granice i zarobie na przyszlosc, bo nawet kredytu na mieszkanie nie dostane z taka kasa ;p

nie wiem, jak z tymi godzinami. ale slyszlama, ze maja w tym roku 2 podwyzki dostac ;p

no tak , pierwsza podwyzka byla od stycznia, druga bedzie od wrzesnia. o ile to mozna nazwac podwyzka, bo to jakies grosze. ale widocznie nic za darmo, nie ma tak pieknie, , bo etat podnoszą ztego co wiem

Gość magdalena___
A jak wyglada sprawa ze stopniami zawodowymi? Tzn po jakim czasie mozna zdawac egzamin na nauczyciela mianowanego?

Gość magdalena___
przepraszam, kontraktowego - bo to jest 2-gi stopnien:)