Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolap

Kucharka, kelnerzy, catering na Twoje wesele Tanio i profesjonalnie! Małopolska

Polecane posty

Gość Kasia i Tomasz
Witam w ramach podziękowania chciałam polecić catering który już robił kilka wesel w mojej rodzinie, początkowo pod inna nazwa, teraz Perfect Food. Zapewnili pełną obsługę i dużo mi pomogli z znalezieniem dobrego dekoratora, a w dodatku rozwiezli gości weselnych:) Jedzenie było naprawdę smaczne i nie do przejedzenia. Jeśli ktoś nie chce mieć dziwnych przygód na weselu to naprawdę ich polecam, bo mało który catering jest na tyle pomocny. I nie bójcie się ceny bo zawsze można jakoś się z nimi dogadać, my dzięki temu że zmieniliśmy datę w której oni mieli wolny termin to dostaliśmy upust 500zł:). Naprawdę polecamy to jest do nich nr 507606010 Kasia i Tomek. DZIĘKUJEMY.

Gość DonKamilot
Jeśli chodzi o małopolske, a szczególnie okolice Krakowa, to bardzo polecam KrkCatering: http://www.krkcatering.pl/ - bardzo smaczne jedzenie w satysfakcjonującej cenie. Robią catering na chrzciny, komunie, wesela, a także catering dietetyczny z czego własnie korzystam :)

Gość IwonaKulej
Nie małopolskie ale niedaleko bo w śląskim jest (o ile mnie pamięć nie myli) Pol-trans - śmiało uderzaj do nich. Polecam. Byłam na dwóch weselach u nich w hotelu (Iskra) a potem na komunii chrześniaczki gdzie właśnie był zamówiony catering stamtąd

Gość gość
bez znaczenia. Nigdy nie małam okazji być na imprezie z cateringiem, żeby cokolwiek nadawało się do jedzenia. Wszystko przygotowane wcześniej, odgrzane. Jak z najtańszej budy gdzieś na przyplażowym deptaku, śmierdzące starym, przepalonym olejem, bo oszczędzać trzeba na wszystkim, a na surowcach przede wszystkim. Smacznego - nie ma do czego.

Gość gość
w malopolsce najlepiej prosperuje z tego co wiem Catering Arts