Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellllakonsulea

jestem sama, nie mam nikogo - czy wypada samemu isc na spacer do parku

Polecane posty

Gość anabellllakonsulea

jest mi z tym zle ze musze sama isc na spacer ale dzis taka piekna pogoda czy wy tez tak macie

ja chodzę sama albo nie. :D a u mnie za wcześnie na związki, jeszcze sobie poczekam z 4 lata

Gość anabellllakonsulea
ale zle sie z tym czuje, wkolo same zakochane pary, rodziny spacerują, a ja SAMA ach jak mi z tym zle strasznie, mozna tylko doła złapac

Gość kurczeee nie szukaj
problemow na sile :) idz sama chyba ze chcesz miec faceta by miec faceta to bez sensu:)

jak sie zle czujesz patrzac na nich, to nie idz ;] ale nie wydaje mi sie, zeby to byla jakas presja spoleczna, zeby isc na spacer z kims ;p wez kolezanke, jak Ci zle ;p

Gość uppupupupupp
moze przygranij psa z psem sie cudownie spaceruje cale godziny:) i on sie wybiega i jemu bedzie lepiej..

Gość Książniczka
doskonale cię rozumię, wiem co czujesz bo mam to samo. Nie wiem co gorsze. Siedzenie w domu i rozpaczanie czy wyjście samej na spacer i to poczucie wstydu i pustki gdy się widzi ludzi w grupach, w parach.

Gość anabellllakonsulea
to nie o to chodzi ze jest jakas presja spoleczna czy cos innego, porostu zle mi jest samej, a dzis taka cudowna pogoda, slonce swieci i chce na spacer troche wiosny złapac ale samje tak mi jakos nie wyraznie i tyle

Gość Książniczka
Całe szczęście kupiłam sobie psa i codziennie przeżywam z nim upojne noce, a gdy razem wychodzimy do parku wyciągam mu rodzynki z odbytu.Teraz to inni patrzą na nas z zazdrością

Gość Książniczka
kim jesteś podszywaczu pier.....lony. Jakim debilem trzeba być żeby takie głupoty wypisywać ? Do lekcji baranie bo jutro poniedziałek. Gówniarstwo nudzi się i nabija z samotności. Obyś nie zaznał tego uczucia, a może jednak poznaj czym jest samotność, odechce ci się głupot.

Gość anabellllakonsulea
to chyba pojde na ten spacer SAMA :-( taka pogoda zal w domu siedziec

Gość Książniczka
TO wyżej to oczywiście podszyw.Bo tak naprawdę właśnie siadam do lekcji zajadając dropsy z mojego pieska.MNIAM