Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleq

lepiej 3 czy 45 mint

Polecane posty

Witam Mam problem jakieś 1,5 roku temu jak sie kochałem to trwało to o wiele dłużej niż teraz niewiem czy sie przyzwyczaiłem czy coś sie zemną stało. Kiedyś to całą noc mogłem sie kochac wiedziałem że mogę i że moj podoła a teraz to 3-6 minut i kączy sie .. opadnięciem..oczywiście moge dalej ale sie boje .. Nich ktoś coś doradzi

Gość taka ktora ukradla ksiezyc
najlepszy seks trwa ok 7 minut ;D

ale ja niechce tak bo jeśli chodzi o zadowolenie mojej .. to niedje rady przed

tak koleżanko różnie z tym jest ale sex trwa ok 7 min a nie wszsytko razem ja jak sie dostane palcami to odjeżdzam razem z nią i potem juz dziekuje ..;/

Gość Nena24
"ja jak sie dostane palcami to odjeżdzam razem z nią " tzn ????

Gość czy Ty masz
15 lat?

Gość XXI.
no jak się 'kączy' to nic nie poradzisz dzieciaku.

mam 20 lat jak robie jej palcówke to wtedy odjeżdzam, i wcale nie kącze musiałem wyjśc.

Codzi o to że jak dotykam jej wewnętrzych narządów w pochwie to wtedy jak bym dotykał swoje tak sie podniecam ,.. a kiedyś tak nie było niemoge też sie kochac wiuecej niż 6-10 min i musze przerywac;// pomocy

Gość to jej nie dotykaj
poza tym nie rozumiem jak mozesz dodtykac jej wew. narzadow ppalcami w czasie sexu z nia... :O

\'jakis tam facet kończysz bo masz wytrysk czy kończysz bo już ci się nie chce? \" Bo mam wytrysk

"to jej nie dotykaj poza tym nie rozumiem jak mozesz dodtykac jej wew. narzadow ppalcami w czasie sexu z nia... " To jest tak najpierw jak chyba u wszystkich jest "zabawa' -igraszki.. i włąsnie podczas nich między innymi robię jej palcówke to mam dosyc długie palce ;P to ją dotykam ale mnie też mocno to rusza że podniecam sie razem z niżą a może i nawet szybciej

Gość buahahahhahhaha
może on bierze ja od tylu i jednoczesnie robi palcówę i wtedy szybko dochodzi...myśl o renacie beger i jej kurwikach w oczach podczas seksu...wydłuży stosunek o jakieś 0.7-1.2 minuty o ile na obiad była grochowa.

Gość nem
jesli chcesz sie dluzej cieszyc przyjemnoscia jest fajny sposob na to... wtrakcie oddawania moczu jak najczesciej wstrzymoj go i na jak najdluzej bo jakis 2tyg odczujesz roznice ;)

Miło że macie pomysły ale ja bardziej chciałem pomocy czytałem jest koleś z takim samym problemem ale nie wchodzi juz na kafateria.pl Miło że odwiedzacie mój post. Uważam ze post jest skączony wiec Dziękuje wszystkim którzy chcieli pomoc