Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justina620

czy szykujecie się kiedy odwiedza was chłopak???????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Justina620

np umawiacie sie ze on przyjedzie do was pod wieczór bedziecie oglądac filmy, no nie wiem odpoczywac. czy wtedy tez sie szykujecie? ja jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata i kiedy umawiamy się na taki domowy wieczór nie szykuje się za specjalnie tak jak na początku, owszem jestem wykąpana, pachnąca, czysto ubrana, ale przewaznie jakis dresik i top. makijaż to tylko fluid ewentualnie troche tuszu, włosy zwyczajnie związane. jak jest u was? pytam pary które nie mieszkają jeszcze razem.

Gość ja robie podobnie jak ty
wiadomo ze w brudnych rozciagniestych dresach nie chodze ale tez nie ubieram wieczorowych kreacji i nie maluje sie jak n wyjecie:)

Gość fasolenka
u nas jest tak samo:) jak gdzieś wychodzimy to się szykuje, a jak do domku to dresik wystarczy:)

Gość olika......
ja sie wcale nie ubieram bo i tak zaraz sie rozbieramy. a tak na powaznie to tez zakładam jakies luzne świeże ubrania. makijaz delikatny albo wcale

Gość korona 102
o fuuu jakie z was flejtuchy nie wyobrazam sobie zebym miała chodzic w dresie kiedy przychodzi mój facet.

Gość olika......
korona 102 a co zakładasz sukienke wieczorowa? głupia jestes uwazaj zeby twój facet nie zobaczył przypadkiem jak myjesz podłogi bo wtedy napewno cie rzuci

Gość fasolenka
korona 102 a ile ze sobą jesteście?

Gość mloda...
ja sie kapie, ogole pusie i wbijam sie w takie bardziej wyjsciowe ciuszki, wyprostuje wloski, troche fluidu i :)

to ja podobnie;) dresik jakiś najczęściej, bo tak wygodnie. Oczywiste, że nie jakiś stary i ponaciągany ... A co do makijażu to delikatniejszy niż do wyjścia.

Gość korona 102
8 miesiecy :D

Gość fgjyjghj
a ja w czym akurat chodze w tym jestem, nie ubieram sie jakos specjalnie ale staż tez mamy juz troszke wiekszy bo 6 lat

Gość Dorottttta687
fgjyjghj to ja cie pobije 7,5 roku ale od maja planujemy zamieszkac razem

Gość o boze
dresik??? ciarki mnie przechodza... Nie mowie wieczorowa sukienke ale normalne spodnie albo rajstopki i spodniczke... Ale DRES???

Gość o boze
a on w czym przychodzi?

Gość olika.......
rajstopki i spódniczke na wieczór w domu hahahahahaahahahhahaahhaahahahhahahha :D

O BOZE w dresiku czasem też wychodzę na ulicę,szok no nie??! jakoś nikt nie robi wielkich oczu. Mam zarebisty komplecik z pumy,to co sobie bede żałowac:D

Gość Justina620
dziewczyny w dresie tez mozna wyglądac ładnie kiedy jest nowy i np obcisły, do tego ładny topik na ramiączkach, odrobina makijazu on najczęsciej przyjezda w jakichs dzinsach i koszulce lub sweterku wiadomo ze inaczej ubieramy sie kiedy gdzies wychodzimy ale w domu gdzie lezymy i oglądamy filmy uwazam ze taki strój jest ok

Gość nie mam problemów
co do dresu bo zwyczajnie ich nie lubię. Najlepiej sie czuję w jeansach i t-shircie.:P

Gość dwudziestoparolatka ...
no troszkę się podszykuję. Wykąpię się, wydepiluję, poperfumuję, zrobię delikatny makijaż, coś dobrego do jedzenia ...

Gość kruleffna
ja tam sie nie szykuje,jestesmy ze soba dwa lata,jak przychodzi to sie nie maluje bo po co nakladac niepotrzebnie tapete,dres mam obcisly i tyle.

Gość Justina620
ale ostatnio np świetowalismy w domu naszą kolejną rocznice. zrobiłam kolacje było wino, wtedy w dresie juz nie wystąpiłam:D załozyłam czarne rurki, do tego ładna tunika, mocniejszy makijaz, on był w koszuli

Gość Justina620
depilacja i perfumki obowiązkowo zawsze

Gość drożdżakowa
kurcze ale wiele z was nosi dresy :)

Gość dresik
20 sekund cipeczko dresik choćby był nawet pumy to strój sportowy i nie chodzi się w nim po mieście, chyba, że mieszka się na wsi lub w małym miasteczku - gdzie wszystko uchodzi..

Gość dresik
ja po domu chodzę najchętniej w dresie lub leginsach bo najwygodniejsze, na miasto (gdziekolwiek - nawet na zakupy) NIGDY nie chodzę, to obciachowe, prowincjonalne...

Gość Ups...........................
:-D :-D :-D dresy łatwiej i szybciej zdjąć niż obcisłe rurki. :-D :-D :-D

Gość Justina620
dresik a niby dlaczego sie nie chodzi, ładny markowy dres moze byc ładniejszy niz jakies powycierane dzinsy. owszem wszedzie nie wypada tak chodzic ale na zakupy czy gdzies szybko wyskoczyc po cos czemu nie tak samo jakbym powiedziała ze na miasto nie mozna wyjsc w adidasach bo to sportowe buty

Gość o_bella_bella
Musiałoby mnie porąbać chyba żebym na wieczór z nim u mnie w domu zakładałą rajstopy i spódniczkę.,, Na początku to wiadomo, stroiłam się, pełen makijaż. To lato zresztą było więc nie musiałam jakoś specjalnie myśleć nad strojem - top, spodenki... A teraz? Teraz to mi to zwisa. Widział mnie rozczochraną, chorą, z wysypką, widział mnie w obciachowych dresach i wielkiej bluzie. Zazwyczaj przyjezdza niespodziewanie więc nawet o tym nie myśle. A jak już się umawiamy, że przyjedzie no to normalnie ubieram się w coś wygodnego i w codziennym makijazu smigam:P Dla niego i tak jestem piękna.