Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

ostry sms

Polecane posty

Gość fgng
ehehhe napisz: przelec mnie, bo tak mi sie chce, ze chyba pojde do sasiada!

Gość dsfjsdkfjzsdkl
Wyszłam z kąpieli.. czysta...pachnąca...gładziutka...chciałabym aby Twoja głowa znalazła się między moimi nóżkami...chcesz usłyszeć jak pojękuje ?

Gość dsfjsdkfjzsdkl
moje paluszki już mi nie wystarczają... przyjdź i wbij go we mnie :p

Gość dsfjsdkfjzsdkl
właśnie kręcę tyłeczkiem w seksownej bieliźnie...chcesz zobaczyć jak jak z siebie zrzucam ?

Gość dsfjsdkfjzsdkl
jak ją* miało być :P

Gość majeczka*
pomyśl sobie, że mój języczek mógłby przemierzyć centymetr po centymetrze całą mapę Twojego ciała.. Chciałabym słyszeć jak poddajesz się rozkoszy, jak mi ulegasz, jak dreszcze przechodzą przez Twoje ciało... tak jestem gotowa...rozpalona...wilgotna.... Gdy zamykam oczy widzę cud...ten zapach ogarnia moje zmysły...nie umiem zapanować nad tym stanem...patrzę i chcę dopaść się tak łapczywie...lizać...pieścić..całować...jęczeć rozkosznie do uszka...oddać całe swe ciało Tobie...zrobić wszystko o czym marzysz kochanie... Wyszłam z kąpieli.. czysta...pachnąca...gładziutka...chciałabym aby Twoja głowa znalazła się między moimi nóżkami...chcesz usłyszeć jak pojękuje ? to jest naprawde swietne :P bardzo dziekuje :P

Gość 123aaaq
hehe a wolny ten kolega chociaż jest że z takimi tekstami chcesz wyjeżdzać? lol co za ludzie

Ludzie! Czy Wy czytacie coś oprócz bzdur internetowych? Na przykład książki? Jak można robić takie byki: błendy, masarzyk, kożystać, no i ten ciągły ZWóD penisa! Nie wymagam, aby składnia była poprawna, ale takie coś uosabia osobę niechlujną (w domyśle- która się nie myje). Zatem chwyćcie książkę do ręki i piszcie czysto- bo czasami to aż strach jak posty śmierdzą niedouczonym kmiotem.

Gość smutna-serenada
Jeżeli masz ochotę na: seks klasyczny - wciśnij 1 seks oralny - wciśnij 2 seks analny - wciśnij 3 seks niewolnika - wciśnij 4 seks z niewolnicą - wciśnij 5 Jeśli chciałbyś zamówić cały pakiet wybierz mój numer....

Gość hoho, zara podam numer
501 ... ...

Gość Ona_rozpalona
Napisz mu tak: Wiesz na co mam teraz ochotę? Chcialabym usiąść Ci na kolanach i dotykać Cie tam gdzie najbardziej lubisz...rozpiąć Ci rozporek i całować GO delikatnie, pozniej wziac do ust i pieścić coraz szybciej i szybciej aż poczujesz ze odpływasz...część dalsza pozostawiam Twojej wyobraźni...

Gość lkjhlkj
" Spotykamy sie po dlugim czasie rozlaki.. siedzimy na lozku.. rozmawiamy.. kazde z nas chce cos wiecej.. ale zadne z nas niechce zrobic pierwszego kroku.. jestesmy bardzo uparci.. wtedy ja nie wytrzymuje i mowie..Kochanie!! dzis moge byc szybka i ostra albo jak wolisz namietna i delikatna..chce cie piescic..tulic.. grysc..calowac..chce po tobie cala noc sexownie skakac:*.. rozpieles mi bluzke pozniej stanik..piesciles moje piersi..potem ja sciagnelam ci bluzke mmm Pieknie pachniles.. rozpielam ci pasek, ty sciagneles spodnie.. chwycilam cie ty rozchyliles nogi zaczelam cie calowac..wzielam go do buzi i zaczelam ssac raz wolniej raz szybciej.a ty pieściłeś mnie ustami, przytulałeś, zjeżdża?łeś palcami coraz niżej, aż dotarłeś TAM. Ale przy Tobie nie czułam wstydu. Pieściłeś całe moje ciało, ja Twoje, zanim doszliśmy do zbliżenia. Byłam rozpalona i podniecona do granic możliwości. Tylko Ty potrafiłeś mnie do takiego stanu doprowadzic. Nie przewidziałeś chaotycznych ruchów. Wszystko odbywało się zgodnie z rytmem naszych serc. Przyciągnąłeś mnie do siebie, i rozszerzyłeś mi nogi. Pocałowałeś. Potem weszles we mnie bylo nam bardzo przyjemnie..bylam szczesliwa..Liczyłeś się tylko Ty. My jako JEDNO" Tak, kurwa! Może mu w ogóle od razu dwa rozdziały "Fanny Hill" skopiuj do SMS-a? Ale pani od pakietu ma dobry pomysł - ten kupuje i wykorzystam sama przy najbliższej okazji :P

Nie korzystam z gotowców, ale jeżeli szukasz ciekawych pomysłów, to spróbuj np. tutaj http://pikantnehistorie.pl/pikantne-smsy-dla-niego-przyklady/ Prawie 30 gotowych przykładów, które możesz wysłać normalnie, albo się nimi zainspirować. Sama je modyfikuję, żeby pasowały do mojego stylu, ale facet jest zadowolony, a wieczory długie i gorące... if you know what i mean ;]