Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whereee

Gdzie nad morze?

Polecane posty

Gość whereee

Witam! W tym roku chcę się wybrać z paczką na wakacje nad nasze polskie morze. Powiedzcie mi , gdzie jechać, żeby byly to niezapomniane wakacje? Tj. gdzie zawsze coś się dzieje i jest dużo młodzieży? Teraz tak sobie czytam to co napisałam i dochodze do wniosku,że może to dziwnie zabrzmieć:P Chodzi mi o to, że są po prostu miejsca oblegane przez młode pokolenia i chciałabym dowiedzieć się gdzie to jest żeby kolejnych wakacji nie spędzić nudząc się wśród 50-cio latków.

Gość adsfar888
Mielno,super iejscowosc!:)

ja tam polecam władysławowo, fajne miejscówki gdzie mozna poszaleć, tymbardziej z paczka znajomych, ach już sie nie moge doczekac :)

Gość nom......
Mielno jestfajne, ale miejsca trzeba rezerwowac wczesniej, bo jest wielkie oblezenie i mozna nocowac w dziwnych warunkach:D jakby co to blisko do Kolobrzegu, mozna skoczyc na molo, czy na basen:P

Gość whereee
wcześniej? tzn. ile wcześniej? Bo marzec to jest dla mnie za wcześnie na jakiekolwiek deklaracje. A znalazłam takie niedrogie campingi (31 zł /os) (jesteśmy ubogą, uczącą się w LO młodzieżą, więc na apartamenty nas nie stać:P) i nie wiem do kiedy musialabym się streścić z decyzją

Gość nom......
nie no, nie juz teraz:D my pojechalsmy w ciemno "na spontanie" i juz mielismy spac w samochodze:P:P gdzie nie poszlismy "brak miejsc". wiec warto chociaz zadzwolnic cos zarezerwowac;)

Gość whereee
rok temu rezerwowałam w maju, chyba na samym początku i pamiętam,że już prawie nigdzie miejsc nie było, musiałabym tak do połowy kwietnia się streścić

Gość nom......
aha tylko jezeli szukacie np. czystej plazy, to mielno bedzie pomylka:o tam plaza to jedna wielka popielnica...taka zaplata za towarzystwo mlodych. wystarczy porownac z kolobrzeska plaza, gdzie zazwyczaj przebywaja starsi ludzie. dlatego fajnie ,ze jest w miare blisko, mozna sobie troche odmienic;)

Gość whereee
Tyle już ludzi poleca Mielno...chyba rzeczywiscie będę tam szukała:) Dziękuje;)

Gość mielno czyli ibiza dla ubogich

Gość nom......
owszem Ibiza:D moze i dla ubogich, na pewno dla Polakow:P

Gość nom......
jeszcze moze byc wladyslawowo, tez sporo mlodych jezdzi,ale tam nie bylam:)

Gość polecam wybrzeże rewalskie

Gość whereee
Tak sie składa, że do bogatych nie należymy (jak do normalna polska młodzież;D) ,więc Mielno będzie akurat:)

Gość nom......
zgadza sie, porownujac z innymi miejscowosciami noclegi sa drogie.

Gość whereee
no wlasnie tak szukam i szukam i najtańsze ,co znalazłam to campingi za 18 zł na łebka, ale 20 min od morza....po naszych wcześniejszych pobytach nad morze w kwaterach praktycznie na plaży 20 min to za dużo. A potem ceny są już od 30 zł

hel -nie ma lepszego miejsca-woda kryształ naprawde niewiem czemu ale tak jest,natomiast w Darłówku i niechorzu syfiasta

Gość Peja86
Jak dla mnie, Mielno jest tandetne. Jeżeli chcecie postawić tam na imprezy, to wszędzie jest cholernie drogo i pewnie jak większość wejdziecie na balety i wypijecie po jednym drinku! Ja w Dąbkach z paczką byłam na domkach letniskowych: Oaza Dąbek - tanie domki z pełnym wyposażeniem oazadabek. pl/galeria. Blisko morza, co wieczór na tarasie robiliśmy sobie grilla i posiedzenie:) Tańczyliśmy i wygłupialiśmy się w swoim gronie:) Dużo lepiej :) Żadnych nachalnych pijanych typów!:P a Całymi dniami leżakowanie nad morzem i SPA - w końcu Dąbki to miasto uzdrowiskowe:D

Gość Sabrina90
Jak dla mnie, Mielno jest tandetne. Jeżeli chcecie postawić tam na imprezy, to wszędzie jest cholernie drogo i pewnie jak większość wejdziecie na balety i wypijecie po jednym drinku! Ja w Dąbkach z paczką byłam na domkach letniskowych: Oaza Dąbek - tanie domki z pełnym wyposażeniem oazadabek. pl/galeria. Blisko morza, co wieczór na tarasie robiliśmy sobie grilla i posiedzenie:) Tańczyliśmy i wygłupialiśmy się w swoim gronie:) Dużo lepiej :) Żadnych nachalnych pijanych typów!:P a Całymi dniami leżakowanie nad morzem i SPA - w końcu Dąbki to miasto uzdrowiskowe:D