Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzaaaaaaaaaaaaa

Bardzo proszę o wypowiedzi- Wózek dziecięcy w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość zuzaaaaaaaaaaaaa

Mam pytanie i bardzo proszę Was o wypowiedź!!!!! - czy są jakieś ograniczenia dotyczące używania wózków dziecięcych w miejscach publicznych? Czy ktoś Was kiedyś wyprosił z restauracji, kina sklepu, kościoła bo miałyście dziecko w wózku? Czy są jakies przepisy, które by zabraniały korzystania z wózka w jakimś miejscu publicznym? Dziękuję z góry!!!!!

nie znam żadnych przepisów - nie mogą cię znikąd wyprosić, wózek dziecięcy nie jest psem który łamie przepisy sanepisu

Gość zuzaaaaaaaaaaaaa
a przepisy przeciwpożarowe? czy one coś mówią o wózkach?

Gość zuzaaaaaaaaaaaaa
nikt nie miał żadnych problemów z wózkiem?

Gość kjkjkjkjkff
jak dla mnie powinien być zakaz wprowadzania wózków do autobusu :P tylko sztuczny tłok się tworzy :/ i ludzie nie mają jak do pracy jeździć

a jak jest w autobusach, trzeba kupowac bilet jak sie z wozkiem jedzie? \

Gość jeśli złożysz wózek
to nie jest potrzebny bilet ale jak masz dziecko w wózku to trzeba kupić bilet normalny (dziecko do lat 4 jeździ za darmo)

Gość mnie nie pozwolono
wejsc z wózkiem do przedszkola. podobno dyrekcja wprowadziła zakaz.

W Toruniu rodzic z dzieckiem w wózku może jeździć autobusami i tramwajami. Nie trzeba kupować dodatkowego biletu dla dziecka w wózku. Ktoś wspomniał o zakazie przewożenia wózków w autobusie? Gratuluję egoizmu. Nie każdy ma samochód, a czasami trzeba z dzieckiem gdzieś pojechać, choćby do lekarza.

Gość w Poznaniu
w autobusie i tramwaju wózki jadą za darmo ;p

w warszawie tez wozki za darmo mozna wozic w tramwajach i autobusach... jedyny zakaz z jakim sie kiedykolwiek spotkalam to w warszawskim zoo... jest jeden budynek w ktorym miesci sie akwarium i nie mozna tam wchodzic z wozkami gdyz budynek jest tak zbudowany ze w srodku jest bardzo wasko i wozki tarasowaly przejscie... ale ludzie i tak wchodza i nikt nic nie mowi...

Gość Hedera*
a do supermarketu? chyba nie można

Gość tak jak masz male wejscie
do domu , klatka nie mozna go zastawiac ze wzgledu bezpieczenswa pozarowego

Gość ffddddf
do duzych supermarketow mozna wchodzic swobodnie, ale mnie osobiscie przeszkadza kiedy do malego osiedlowego samu wejdzie kilka matek z wozkami i nie ma jak przejsc, bo samych ludzi jeden na drugim

Mnie i moja kumpele kiedys chciano wywalic z wozkami z lumpeksu. Weszlam tam za namowa kolezanki. Wszystkie ekspedientki zaczely nas atakowac,ze mamy zostawic wozki z naszymi dziecmi przed sklepem,tylko jak to uslyszalam,zrobilam im taka jazde,ze do dzis to pamietam.Wkur...mialam na maksa,bo to juz przesada,zeby z wozkiem nie mozna bylo wejsc do sklepu!!!

Ja mam w nosie zakazy... Jeśli muszę wejść gdzieś z wózkiem to wchodzę i nie pytam czy wolno.Nie zostawię dziecka przed żadnym sklepem! Jeśli pani, która w tym sklepie sprzedaje przeszkadza,że weszłam z wózkiem - niech zap....ala na zewnątrz pilnować mi dziecka!!.... zazwyczaj rezygnują, ale patrzą na mnie strasznym wzrokiem. Kiedyś mnie porwała jakaś desperatka gdy moja mama stała w długaśnej kolejce w aptece (lata 80-te) , szybko mnie znalazła ale ja nie popełnię takiego błędu!