Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemnooka Brunetka

Piję sama drinka i....

Polecane posty

Tak sie zastanawiam dlaczego?? hmmm....znajomy poprosil mnie bym zaprosila do siebie jego dziewczyne z ktora sie znam i lubie ja wiec nie mialam nic przeciw...Chlopaki zrobili sobie meski wieczor z kartami :D:D:D wiec zaprosilam ja na damski wieczorek:)....Miala przyjsc o 17:30 -18 przed chwila wyslalam do niej sms ze czekam i czy przyjdzie a ona odpisala ze niestety sorki ale lezy w lozku bo ma temperature...Wszystko rozumie ale mogla mi dac wczesniej znac wtedy zdazylabym sobie cos zaplanowac a tak siedze sama w domku i popijam drinka:)

może jest tak słaba, że nie miała siły odpisać ;) ja mam jedną taką koleżankę, która też się zawsze spóźnia, nie odbiera telefonów i pisze mi 2 godziny po fakcie, że nie mogła bo coś tam... Niestety niektórzy tacy już są, trzeba im to wybaczyć i przyzywczaić się..

Gość dobre to
Mogła, a nawet powinna, ale przynajmniej towarzystwo drinka masz :)

Ogolnie to tylko niekiedy spotykamy sie same na ogol z mezami gdyz oni sa kolegami od dziecinstwa wiec w ogole propozycja kolegi mnie rozbroila no ale ok...Tylko to co ona zrobila rozbroilo mnie jeszcze bardziej...kurcze ja tu czekam na nia siedze w domu z nikim sie nie umawiam by czas miec dla niej a ona odwala...rozumie ze jest chora ale gdzie tu logika zeby nie dac wczesniej znac bym mogla jakos zagospodarowac czas....ehhhh...niektorzy to chyba nie za czesto uzywaja glowy:):):)