Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Prosze o wypowiedź w sprawie seksu

Polecane posty

Gość czarny bławatek_

Kochalismy sie z moim narzeczonym,gdy czuł że zbliża sie wytrysk wyciagnął członka z pochwy i dokończył reką..potem wzielismy dłuższą kąpiel w wannie,wychodząc z niej pieściłam jego męskośc oralnie...potem znów się chwile kochaliśmy...czytałam nie raz że woda nie wpływ ana plemniki,ale jednak chce spytac,czy one sie jeszcze mogły znajdować gdzieś tam..po kapieli i po moich pieszczotach?Było to nieodpowiedzialne ale nie myslelismy o tym i teraz sie boje..

Gość czarny bławatek_
O to mi chodzi..wydaje mi się że nie powinno sie coś stać ale wyobrażam sobie że jednak nie wiem,troche spermy mogło zostać w cewce..może już wymyślam sama,przdecież nie zawsze jest tak łatwo o zajście w ciąże..

kochana o zajscie w ciaze jest bardzo trudno, ja staram sie juz 5 miesiecy wiec jest bardzo bardzo trudno

Gość czarny bławatek_
Właśnie..tylko kto wie jak to z tym u niego jest.U Ciebie niestety jest cieżko a kto wie jak jets u mnie.Bog może skarać za nierozważność i grzech,sama już nie wiem..

Gość czarny bławatek_
Chyba dlatego sie boje że wtedy z tego co wychodzi to mialam dni płodne.Nigdy juz nie dam ponieśc się emocjom bo za dużo nerwów to koszuje..

wiesz co nie mamjuz sily na takie dziewczyny jak ty, jestes dorosla wiesz co to seks i wiesz do czego prowadzi, trzeba bylo pomyslec wczesnieja nie teraz kolejne durne topiki jten temat zakladac. jezeli twoj facet ma zywotne plemniki to moze i zaszlas w ciaze tymbardziej ze jak twierdzisz mialas dni plodne czyli tez plodny sluz to w nim plemniki zyja dlugo, a nie masz pojecia o moim istanie zdrowia wiec nie mow mi w czym jest u mnie problemem zajscie w ciaze

Gość czarny bławatek_
a nie masz pojecia o moim istanie zdrowia wiec nie mow mi w czym jest u mnie problemem zajsciem w ciżże - Boże tylko chodziło mi o to że masz problem z zajściem w ciaże a tu już pretensje jakbym Bog wie co napisała

najlepiej bedzie jak juz sie zamkniesz i skonczysz tworyc takie tematy, bo to glupie, po co to zalozylas?? zeby ci ludzie pisali ze w ciazy nie jestes? a skad maja wiedziec czy jestes czy nie, to sie okaze dopiero za okolo 2-3 tygodnie, wiecdaj sobie spokoj dziewczyno

Gość czarny bławatek_
Każdy moze tu zakładac tematy jakie mu pasuje,po to jets to forum kobieto,Nikt Ci sie nie kazał tu wypowiadać

Gość dobra rada ma
czarny bławatek_ Puk sobie w głowe

Gość anik...
moim zdaniem ryzyko ciązy istnieje. Szczególnie ze podczas drugiego stosunku mogły wydostac sie plemniki z poprzedniego wytrysku i mimo ze nie było wytrysku w tobie to ryzyko jest