Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkamlos

Proszę o ocenę moich pierwszych paznokci

Polecane posty

profesjonalistką nie jestem, ale wykonanie mi się podoba z tym, że wzorku bym sobie takiego na pazn. raczej zrobić nie dała :) ale o gustach się nie dyskutuję :P

moim zdaniem calkiem niezle nie za dlugie bo takie sa nie wygodne.ale mysle ze taki wzorek do krotkich pazurkow nie za bardzo pasuje.ale to jest tylko moje skromne zdanie nie znam sie na tym :)

Gość całkiem niezle
ale nie rób ,,łopat''. Cholernie mi sie nie podobaja takie szerokie na koncach, Te pierwsze piekny kształt i długosc:)

Gość ewelinkamlos
Więc proszę o radę co robię źle???

Gość Daaagmmmarkaaa
ja jestem kosmetyczką i powiem ci tak - pierwszy wzorek fajny, a jeżeli chodzi o drugie zdjecie to ciężko powiedzieć bo nie widać wyraźnie, mogłabyś zrobić bardziej wyraźny ten skos. Uważaj żeby nie spiłowywać płytki , na linię włosa i krzywą ;)

Gość wroclam
tez sie nie znam ale jak chcesz zdanie :P te rozowe lepsze, tez sadze ze ten wzorek pierwszy ciut nie pasuje do takich krotkich ale ogolnie fajne, nie strasza, ladne i zadbane rece

Gość 1003
mi się podoba...fajne zdobienia...

Gość moje paznokcie
to migdałki i ciemny lakier bordo, czekolada, żadnych wodotrysków :P

wykonanie znowu mi się podoba :) ale ten różowy to oj.. przesadziłaś troszkę ;) ale wiadomo.. sporo dziewczyn jest takich które się na ten róż rzucą, ale ja raczej wolę bardziej klasyczne paznokcie .. :) kończysz jakiś kurs?? czy tak po prostu robisz i jesteś ciekawa opinii?

Gość 1003
a mi się własnie podoba ta ''zeberka''...fajnie to wygląda na takich krótkich paznokciach....na długich by to gorzej wyglądało....i nie wiem po czym niektóre z was stwierdzają ze widac ze dziewczyna sie na tym nie zna i nie umie robic...przeciez ładnie ma zrobione

Gość ewelinkamlos
Kurs zaczynam za 3 tyg a do tego czasu postanowiłam na mnie przetestować czy sie do tego nadaję. I powiem wam BARDZO to pokochałam i wiem że chcę się teraz w tym kierunku krztałcić rzez to wasze opinie są ważne dla mnie te paznokcie zrobiłam przedwczoraj i to moja pierwsz praca:)

Gość ewelinkamlos
kształcić sorrry za byk!!!

Gość kruleffna
spoko jak na poczatek.zeberka mi sie podoba.do tego brokatu jak dla mnie za krotkie paznokcie.

Gość ewelinkamlos
A właśnie co to jest linia włosa??

Gość 1003
jesli to twoja pierwsza praca to naprawde masz do tego talent...naprawdę swietnie :)

Gość Moze miec jakas
Pierwsze mi sie baaardzo podobaja :) Drugie ani troche... ani wzor ani wykonanie Pozdrawiam

Gość ewelinkamlos
boże tak się bałam dać te pazurki na forum dodałyście mi otuchy dziękuję:))

Gość Daaagmmmarkaaa
to jest taka cienka linie na końcu tipsa - na wolnym brzegu płytki- powinna być właśnie cienka, gruba wygląda brzydko i nieestetycznie. Krzywa to naturalna krzywa paznokcia którą musisz wyprofilować żelem żeby ograniczyć możliwość złamania paznokcia w tym miejscu

Gość no te pierwsze
bym sobie sama chetnie zrobiła tzn. chetnie skorzystałabym z twoich umiejetnosci;) masz talent, idz koniecznie!!!

nie znam się ale "zeberka" świetna :) ładny wzorek, długość ok . 2 to taki typowy tips...nie dla mnie

Gość Daaagmmmarkaaaaa
ale jak na pierwszy raz to super! Zesztę nauczysz sie na kursie i nie zniechęcaj się!

Gość ewelinkamlos
Tychy woj. śląskie:) Może kiedyś po ukonczeniu stery kursów jakiejś z was zrobię żelki hihihi:)

Gość ewelinkamlos
najlepsze jest to że teraz jedną rękę mam różową a drugą w zeberkę :) kochane a powiedzcie mi jeszcze jedno mam w domu tipsy szklane i mleszne te wzorki robiłam na mlecznych. I nie wiem czy tipsy szklane obrabia się tak samo jak mleczne tzn spiłowuje krawędź pilnikiem matowi itp. Czy stosuje sie ten sam klej??