Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość około miesiaca

czy 50zł to tanio czy drogo za tipsy ??

Polecane posty

Gość około miesiaca

prywatnie u dziewczyny w domu. Dziewczyna na 2 roku kosmetologii i po kursach na paznokcie.

Gość diamencik90
hm w teorii to tanio bo w salonach i 120zł wołaja ale w domach robia o wiele taniej czesto za 50zł to normalna cena

Gość Nena24
a jaki jest koszt zrobienia tipsów- sam materiał, bez robocizny?

Gość agunia 86
ja za swoje zaplacilam 90 zł. teraz kupilam sobie zestaw za 150 zł na allegro i sama sobie robie najpierw napelnialam a gdy juz stay tips zszedł odwazylam sie i sama sobie zrobilam i jestem zadowolona nie musze chodzic i placic

Gość a ty jestes w tej kancelarii
sama bym w domu nie ryzykowała, bo choć efekt z czasem może i ładny to te zestawy na allegro to podobno pożal się Boże.. u mnie w mieścinie wołają 70 ziko, ja nie robiłam, bo mam swoje więc się nie wypowiem. Kolezanka robiła gdzieś za 50zł dzien przed studniowką i po kilku godzinach zrobiło jej się coś nie tak z nimi - jakby pękały, w ogole były krzywo zrobione, widać było pod nimi nierówno spiłowane naturalne paznokcie. Poszła więc do innej na poprawkę i za 50zł kobita jej zrobiła takie cuda, że ponad 2 tygodnie jej trzymają i są w nienaruszonym stanie. Także widzisz, że różnie to bywa

Gość agunia 86
moje sie trzymaly do samego konca a robilam je przed swietami bozego narodzenia czyli ponad 2 miesiace wczoraj zrobilam nowe i zas beda sie trzymac az zejdzie caly tips. takze wedug mnie nie ma roznicy czy to z allegro czy nie

jeśli chodzi o wytrzymałość to może i nie, ale weź pod uwagę, że mogą niszczyć płytkę, bo kosmetyki na allegro są z tych najtańszych... poza tym kosmetyczka Ci je dobrze usunie, sama w domu nie zrobisz tak, jak zrobi to kosmetyczka z licencją i profesjonalnym sprzętem

Gość agunia 86
tak zgodze sie z toba samemu nie zrobi sie tego tak profesionalnie jak kosmetyczka

ale dużo czytając na pewno można się wiele nauczyć i wiele zaoszczędzić, bo kosmetyczki wysoko sobie cenią taką usługę. w mojej szkole kiedyś był projekt kursu robienia paznokci (żel i akryl), zdziwiło mnie to, bo w liceum powinno się raczej zachęcać do pojscia na studia, ale wraz z kolezankami zapisałam się. Po czasie ucichło. kurs się nie odbył, a szkoda, bo mogłam się wiele nauczyc (bycie kosmetyczką nie jest moim życiowym celem, ale za darmo zrobic kurs, który kiedys moze sie przydac?)

Gość agunia 86
tez własnie bede robiła kurs gdyz zawsze chcialam siezajmowac paznokciami ale czy taki zawód jest opłacalny?? nie wiem ale wiem ze kiedys bede chciala sie tym zajmowac