Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzieeewica

palec w pochwie

Polecane posty

Hej, mam ochote się zacząc zadowalać ale mam problem, boje sie włozyc palec do pochwy..:( Boje sie ze cos uszkodze itp.. jestem dziewicą...

Gość tez tak kiedys mialam....
dlatego nie wkładałam tylko bawiłam się łechtaczką :P dopiero po utracie dziewictwa,podczas zabawiania się z samą soba zaczęłam wkładać palcę do cipki

to ty masz się podniecić a nie łechtaczka :D a tak na poważnie to orgzm łechtaczkowy jest bardzo silny

to może nie zaczynaj jeszcze żadnych zabaw ze sobą?po co ci one jak się nie umiesz podniecic?widocznie nie są ci potrzebne

Gość tylko też wiesz...
ja potrafię jak tak ruszam paluchami bez celu dostać orgazmu i prawie go nie czuć a jak się skupie i podniecę to wtedy się wije z rozkoszy i nawet jak próbuję nie jęczeć to wtedy jęknę bo już nie mogę tak mi super :P a potem łącze nóżki i leżę tak bo rozkosz trwa jeszcze ;)

Gość snfsjndfjabwkjcb
a ja jestem dziewicą i wkładam, tylko ze jeden. Dwa bolą

Gość panik
o kurde ale pytania zadajecie, kup sobie wibrator ;-) ale najlepiej zeby cie facet jakis zadowolił...i to wcale nie palcem uwierz że to jest super doznanie

Gość prostutka

Gość prostutka
ja mam seks codziennie z innym i mnie to cieszy

Gość Prysznic
Polecam prysznic. Silny strumień wody na "psioszkę" .

Gość Noct
Wiesz, powiem Ci jedno. :) najlepiej to nic nie rob, poczekaj na faceta. Ja kiedy piescilem Moja dziewczyne to moglem palca wsunac tylko wtedy gdy bawilem sie jezykiem jej łechtaczką :):) a jesli naprawde chcesz sobie wsuwac sama to proponuje kupic specjalny płyt poslizgowy w aptece i piescic cala c__e ,dopiero wtedy wsuwac ;)

Gość zubikia
ja wole się bawić łechtaczką chociaż gdy chłopak mi liże cipkę to jest lepiej albo wpisz to w Google to znajdziesz opis krok po kroku ja na początku też się bałam a teraz to nawet długopis wkładam