Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian0

Moja dziewczyna miala przygode przed naszym zwiazkiem

Polecane posty

Gość i dlatego uwazam ze faktami
z przeszlosci nikt sie w zwiazku dzielic nie powinien ;) Akurat ja nie mam zadnych przygod na sumieniu. Ale nigdy nie interesowala mnie przeszlosc mojego partnera w tym zakresie. Nie wiem czy bylam jego pierwsza, nie wiem ile mial przede mna. Kiedys cos napomnkal o jakiejs dziewczynie, ucielam krotko, ze nie chce o tym sluchac. Bo co mnie to obchodzi ;)

Gość doooo kot Behemot
Taaaa do wody..he he he...Jeszcze sie tym chwalisz na fotkach, widocznie nie masz czym..:D:classic_cool:

Gość gość
Jesteśmy po ślubie 24l mamy 2 dorosłych dzieci ale uslyszałem przypadkiem gadkę kolegów[ po pijaku] o jej puszczaniu przedemną dodam że pytałem ją o to przed ślubem przyznala się do chłopaka z kturym straciła dziewictwo i ją zostawił a teraz wiem o kolejnych 3 zrobiłem awanture płacze i mówi że tylko mnie kocha ja bardzo ją kocham ale uważam ją peraz za sukę i kurwę .Ja z zasady nie uprawiałem i nie uprawiam przygodnego seksu ale nie kocham się z żoną też dla zasady

Gość young_student
Hahahaah chcesz się z taką kurwą wiązać dalej?Daj spokój .Ja bym na nią nawet nie chciał splunąć.

Gość gość
Dzisiaj wiekszosc kobiet sie puszcza a twoja dziewczyna tylko raz sie puscila jak na dzisiejsze standardy kobiet to jest calkiem porzadna

Gość young_student
Pierdolić dzisiejsze standardy i dzisiejsze ,,kobiety''.

Gość slr
Mam to samo znała gościa 2 tygodnie i ją przeleciał. Żygać mi się teraz chce jak na nią patrzę nawet mi stanąć nie chce. Ehh żebym wiedział wcześniej