Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gieuuuuuneroot

jak u was jest z waszymi znajomymi? macie wspolne środowisko z partnerem?

Polecane posty

Gość gieuuuuuneroot

niedawno zakonczyl sie moj 2 letni związek i tak z perspektywy czasu sobie pomyslalam ile ludzi przewinęło sie przez ten czas. wlasciwie to dzieki niemu poznałam wiele ludzi z ktorymi dogadywalam sie lepiej niz tymi, z ktorymi zadawalam sie wczesniej i teraz nie tylko jego brakuje mi tak bardzo co calej tej otoczki. pelno ludzi wydaje mi sie teraz sztucznych i nie mam ochoty z nikim rozmawiac poza paroma osobami. najbardziej rozumialam sie z moim chlopakiem wiec tym bardziej jestem przygnębiona. a jak bylo u was? mam koleżanke ktora ciagle zmienia towarzystwo bo poznaje chłopaka w ktorego znajomych sie wtapia i nie chcialabym tak nigdy ale wiem, ze przez to ze rozstalam sie z facetem popsuja mi sie kontakty z niektorymi...

Gość hanka123456789
ja nie mam znajomych ,mój mąż jest alkoholikiem

Gość etjhbntynb
Ja mam grupkę swoich znajomych, on ma grupkę swoich znajomych i mamy też grupkę wspólnych znajomych :). To chyba idealna sytuacja. Ci "osobni" znajomi to głównie koledzy z liceum, z rodzinnych miejscowości - może nie do końca mamy te same zainteresowania, ale łączą nas wspomnienia, wspólne dorastanie, te sprawy, spotykamy się na imprezach, czasem na piwie. A wspólni znajomi to ci ze studiów - interesują nas te same rzeczy, chodzimy razem na koncerty. Nie wyobrażam sobie, jak można nie mieć własnych znajomych i wtapiać się w środowisko chłopaka...;/.

Gość nie mamy wspolnych znajomych
ja jestem przeciwna mieszaniu srodowisk ;)

Gość frufru
ja przez poprzedniego faceta poznałam grupę swietnych osób. po rozstaniu szantażował ich że albo on albo ja - no i cóż, przegrał tę rozgrywkę. a jeden spośród tej grupy znajomych został moim mężem :)

Gość afdfgglkkj
Mieliśmy dziwną sytuację kiedy moja koleżanka rozstała się ze swoim byłym. Mój mąż polubił go i chciał jakoś utrzymać tę znajomość i spotkać się od czasu do czasu nie piwie, jak dowiedziała się o tym moja koleżanka, to miała dziwną pretensję, że jak to on ją zostawił, a my chcemy z nim utrzymywać kontakt. No kurczę co mnie międy nimi, to ich sprawa, wiadomo, że by nie było, tak jak wtedy kiedy byli razem, no ale bez przesady...