Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska w.

kolorowe jeansy spodnie

Polecane posty

Gość baska w.

co sądzicie o kolorowych spodniach, co do nich ubrać ? w zeszłym sezonie były modne czerwone a w tym ?

Gość miśkowska
ja widziałam gdzieś w necie zestaw - różowe spodnie - biały t-shirt z kolorowym nadrukiem trochę wchodzącym w róż. ale to chyba żadna filozofia ;) wiele firm w tym sezonie rusza z kolorami - kiedyś to byłą domena takich producentów jak h&m drogich domów mody.

Gość żółte
a ja mam koloru żółtego ;D kupiłam je w lumpku za 5zł ;)

Gość a fuuuuuuuujjjjjjj
to już lepiej skórzane w stylu jeans!

Gość niania1
skóra kojarzy mi się z wytatuowanymi laskami motocyklistów ;) nie ma to jak tradycyjny dobrze skrojony jeans ;)

ani te ani te.. kolorowe spodnie są masakryczne.. zauważyłam już w szkole że zaczynają chodzić.. coś okropnego.. kup se czarne :) czarny też kolor:) jedyne które bym uznała ale sportowe to z koloru śliwkowego ciemnego.. inne odpadają.. szczególnie żółte..

Gość szukam różowych
śliwkowe ciemne ;) lubię takie bluzy ja wczoraj w szkole wdziałam laskę w różowych spodniach - a pewnie nie powiedziałaby mi gdzie je kupiła ;) ktoś widział takie ??

ej ty od polecania to jest forum modowe a nie motoryzacyjne! I nie polecać mi tu bo to nie kupię/sprzedam/zamienię !!!!