Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikk27

Zabiegi na rozstępy - co wam pomogło , ile kosztwało i gdzie?

Polecane posty

Gość nikk27

mam problem z rozstępami coś chce z tym zrobić i czekam na wasze opinie - miałam już pilingi kwasem migdałowym, glikolowym , mikrodermabrazję, fotoodmładzanie , oraz przez 4 miesiące stosowałam tretynoinę metabolit retinolu (witaminy A) i efekt ZERO Rozstępy mam na łydkach , udach, plecach, pośladkach, piersiach są bardzo rozległe i czerwone, ich kolor nie zmienił się od 1,5 roku , wyglądam po prostu okropnie i mam z tego powodu okropną depresję i sama już nie wiem co mam zrobić .... proszę o radę.

Mi trochę je zwęził laser mosaick jestem po 2 zabiegu będę robiła jeszcze 3 więc nie wiem jakie będą końcowe efekty.

wiem co przeżywasz ja 7 miesięcy temu rodziłam i też nie mogę uwierzyc ,że tak bardzo zmieniło się moje ciało.Wróciłam do swojej wagi ,ale te rozstępy są okropne a mam je na piersiach ,cały brzuch i trochę na udach bleee(

Gość nikk27
rozstepy nie są po ciązy - spowodowne były wachaniami hormonalnymi, lekarz nie był mi w stanie powiedzić jaka była przyczyna tych wachań. Dodam jeszcze że mam rozstępy z okresu dojrzewania - na biodrach i posladkach - są prawie nie widoczne a w dotyku wogóle nie wyczuwalne. Ale z tymi czerwonymi cos chce zrobić, myslałam o mezoterapi w sumie spróbować nie zaszkodzi...