Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparat stały - koszt leczenia

koszt leczenia - aparat ortodontyczny

Polecane posty

Gość gość
Dobry ortodonta na pewno doradzi i szybko pomoże w nagłych przypadkach, więc zdecydować się trzeba na taki gabinet, który jest zawsze otwarty w razie czego jak się coś poluzuje czy uwiera jest szansa na wizytę.

Gość gość
Cena takiego leczenia jest uzależniona od lekarza. Warto szukać odpowiedniego specjalisty, który podejmie się leczenia ortodontycznego za atrakcyjne pieniądze. Tak też było w moim przypadku, a to za sprawą gabinetu https://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ z Gdyni. Założenie aparatu wraz z odpowiednim leczeniem było niezmiernie opłacalne, a ja mogę poszczycić się super uśmiechem!

Gość gość
Cena takiego leczenia jest uzależniona od lekarza. Warto szukać odpowiedniego specjalisty, który podejmie się leczenia ortodontycznego za atrakcyjne pieniądze. Tak też było w moim przypadku, a to za sprawą gabinetu https://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ z Gdyni. Założenie aparatu wraz z odpowiednim leczeniem było niezmiernie opłacalne, a ja mogę poszczycić się super uśmiechem!

Gość gość
Za jakość należy zapłacić, jednak nie musi wiązać się to z nie wiadomo jakimi wydatkami. Jesli jeszcze raz miałbym doprowadzić moje uzębienie do należytego porządku to zgłosiłbym się do www.ortodontawroclaw.com.pl . W gabinecie Orchidea Dent założono mi aparat ruchomy, gdy byłam młodsza. Dzięki nim mogę się pochwalić prześlicznym uśmiechem.

Gość gość
Koszt leczenia zależy od tego, na jaki aparat się zdecydujesz i ile potrwa leczenie. Ja dostałam plan leczenia i określoną kwotę, ile mnie leczenie będzie kosztowało. Tak powinno być właśnie, bo inaczej może się okazać, że ortodonta np. przedłuży leczenie, a koszty dla Ciebie wzrosną... Ja jestem bardzo zadowolona, jak jest to rozwiązane w Rock Your Smile, gdzie chodzę - klarowna sytuacja :) Jak jesteście ciekawi lub szukacie ortodonty w Warszawie, odsyłam na stronę https://centrum-ortodontyczne.pl. Ja się leczę u dr Chruściel :)

Gość Pulina Boguc

Musisz się liczyć z tym, że jak chcesz mieć ładnie zrobione ząbki że jest to koszt. I akurat co jak co na tym nie oszczędzać jeśli już się decydujesz na taki krok. Rok temu zakładałam aparat ortodontyczny celar aligner w Dentamax w Krakowie i jestem zachwycona. Jest niewidoczny normalnie nie zauważalny i ja nie odczuwam dyskomfortu z tym związanego.

Gość 123

Aparat ortodontyczny to nie taka tania sprawa, ale nie oszczędzam na swoich dzieciach. Uważam, że warto załatwić takie tematy jak są jeszcze młode żeby później nie musiały się męczyć w dorosłym życiu. Jesteśmy zadowoleni z gabinetu Dentamax w Krakowie.

Gość aaaaaaaaaaa

Koszt zależy od tego na jaki aparat się zdecydujesz i ile potrwa leczenie. Ciężko jest tak oszacować ile by Cię wyszła taka przyjemności. Warto również zainteresować się odpowiednim stomatologiem, który podejdzie do sprawy rzeczowo i nie zedrze z Ciebie wszystkich pieniędzy. Ze swojej strony mogę Ci polecić Centrum Stomatologiczne Dentamax w Krakowie. Świetni specjaliści za ludzkie pieniądze 

Gość Minsssy

Ja mogę Ci polecić Centrum Stomatologii Dentamax w Krakowie. Robią aparaty najlepszej jakości, a do tego są one niewidoczne. Naprawdę jakościowo jest świetnie. Już widzę pierwsze efekty a to dopiero początek noszenia 🙂 

To zależy od miejsca - Kraków czy Warszawa mają ceny większe niż Tychy (tam mogę Ci polecić dental care)